Arkadaşlar şifreleme için power onguard compenetini nasıl kullanabilirim.
Compeneti ekledim.
onmakekeys,onmakecode diye bileşenler var.Bunu programıma nasıl ekleyebilirim.Program dosyalarımı resimleri,database dosyalarını poweron guard ile nasıl şifrelerim
Power OnGuard Compenetini Kullanmak
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Power OnGuard Compenetini Kullanmak
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır...
BALZAC
Bana bir harf öğretenin kulu kölesi olurum..
HZ.ALİ
BALZAC
HZ.ALİ
işin aceleysse 
C:\Program Files\Borland\Delphi7\tponguard_1_13\examples\Delphi\RegDemo
bu klasördeki 3 örneği incele. esas fonksiyon sadece şu

C:\Program Files\Borland\Delphi7\tponguard_1_13\examples\Delphi\RegDemo
bu klasördeki 3 örneği incele. esas fonksiyon sadece şu
Kod: Tümünü seç
if not IsReleaseCodeValid ('seninverdiğinözelkod keyin yani', 'müşteriye paketle verdiğin özel no veya herhangibi sayı işte') then
Label1.Caption := 'Unregistered Demo!'
else
Label1.Caption := 'Hello World!';
function IsReleaseCodeValid (ReleaseCodeString: string; const SerialNumber : longint) : boolean;
var
CalculatedReleaseCode : TCode;
begin
InitSerialNumberCode(MachineKey, SerialNumber, Expires, CalculatedReleaseCode);
// Compare the two release codes
result := AnsiUpperCase(ReleaseCodeString) = AnsiUpperCase(BufferToHex(CalculatedReleaseCode, sizeof(CalculatedReleaseCode)));
end;
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Power OnGuard Compenetinin Çalışması
Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Ben poweronguard'ı inceledim.Yanlız tam olarak çözemedim.
Yani
Rcg.exe file isimli dosyada release key genarator ile key oluşturuyorum.
key ini dosyasında tutuluyor.Ben add deyip istediğim gibi key ekleyebiliyorum.Key'in $'lı olan uniregcommon unitinin içindeki aşağıdaki const kısmına kopyalıyorum(tahminen pointer adresini alıyor.)
Uniti kaydedip denedim.Registaration .exe dosyası ilede rcg ile oluşturduğum serial number ve releasecode (müşteriye vereceğim sistem tarafından bizim verdiğimiz serial'a göre otomatik oluşturan kod) giriyorum.
Save diyorum
Yalnız sistem registration tools'da mutlak değere göre makine numarası oluşturuyor.
MachineModifier := ABS(CreateMachineID([midUser, midSystem, {midNetwork,} midDrives]));
Buradaki numarayı alıp rcg.exe 'de key'den sonra applı a machine modifier bölümüne girdikten sonra müşteri numarasını oluşturduktan sonra(release code) registration toolsda kaydı yapıyorum.
[/code]
Benim anlamadığım hello word'de kaydı yapmama rağmen unregistered demo ifadesinin gelmesi..
Olayı ben anladım.rcg ile kendi key ve serial numaranı oluşturuyorsun.
Key ini dosyada tutuluyor.Makine kodu otomatik oluşuyor.
Registration ve hello world projelerinde uni_reg_common uniti ortak olarak kullanılıyor.
Yani sisteme kayıt olmasına rağmen niye fonksiyon değer döndermiyor.Yardımızı bekliyorum..
Yani
Rcg.exe file isimli dosyada release key genarator ile key oluşturuyorum.
key ini dosyasında tutuluyor.Ben add deyip istediğim gibi key ekleyebiliyorum.Key'in $'lı olan uniregcommon unitinin içindeki aşağıdaki const kısmına kopyalıyorum(tahminen pointer adresini alıyor.)
procedure GetRegistrationInformation (var ReleaseCodeString: string; var SerialNumber : longint);
begin
// Save the information for the application
if FileExists(RegistrationFile) then begin
RegistrationInfo := TStringList.Create;
RegistrationInfo.LoadFromFile(RegistrationFile);
SerialNumber := StrToInt(RegistrationInfo[0]);
ReleaseCodeString := RegistrationInfo[1];
RegistrationInfo.Free;
end else begin
SerialNumber := 0;
ReleaseCodeString := '';
end;
end;
const
Key : TKey = ($FB,$0F,$F3,$90,$CB,$16,$E2,$FD,$8E,$09,$6F,$3E,$AE,$8A,$55,$8E);
initialization
Expires := 0;
MachineKey := Key;
MachineModifier := ABS(CreateMachineID([midUser, midSystem, {midNetwork,} midDrives]));
ApplyModifierToKeyPrim(MachineModifier,MachineKey,sizeof(MachineKey));
end.
Save diyorum
Yalnız sistem registration tools'da mutlak değere göre makine numarası oluşturuyor.
Buradaki numarayı alıp rcg.exe 'de key'den sonra applı a machine modifier bölümüne girdikten sonra müşteri numarasını oluşturduktan sonra(release code) registration toolsda kaydı yapıyorum.
[/code]
Benim anlamadığım hello word'de kaydı yapmama rağmen unregistered demo ifadesinin gelmesi..
Olayı ben anladım.rcg ile kendi key ve serial numaranı oluşturuyorsun.
Key ini dosyada tutuluyor.Makine kodu otomatik oluşuyor.
Registration ve hello world projelerinde uni_reg_common uniti ortak olarak kullanılıyor.
Yani sisteme kayıt olmasına rağmen niye fonksiyon değer döndermiyor.Yardımızı bekliyorum..
BALZAC
HZ.ALİ
BALZAC
HZ.ALİ
Teşekkürler sorun halloldu
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sorunu hallettim.Yukarıda dediklerimi tekrar denedim.Sorun şimdi düzeldi.
BALZAC
HZ.ALİ
BALZAC
HZ.ALİ

inşallah bu hafta biticek

.-.-.-.-.-.-.-. ^_^