xpstyle component register problemi

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
AliRiza
Üye
İletişim:

xpstyle component register problemi

Mesaj gönderen AliRiza »

Arkadaşlar forumda xp tarzında görüntü elde etmek istediğimi belirtmiştim.Forumda da araştırdım xpmanifest compenentini kullanmam gerektiği söylenildi.Yalnız bu component sadece xp makinelerde xp tarzında görüntü veriyormuş.Ben Xp olmayan makinelerde xp tarzında görüntü elde etmek için araştırdım ve xpstyle v.2.6.0.0 componentini buldum.Component çok güzel ama shareware imiş.Ben free diye indirdim.
Aslında download sitesinde free full version diye belirtilmişti.Bugün programımı açtığımda ilk açılışta kayıt istediğini gördüm.Readme dosyasını okuduğumda sadece buton ve checkbox'în free olduğunu gördüm.
Arkadaşlar forum görüntüsü xpwindowda icqwindow tarzında messanger tarzında ayarlanabiliyor.Bana free bunu yapabileceğim component var mı.
Ayrıca programda yaptığım emeklerim boşa gitmesin istiyorum.Programı yaptığım müşteride bu tarz stili çok beğendi.
Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an canım çok sıkkın.Acil bu register problemini gidermem gerekiyor.
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır...
BALZAC
Bana bir harf öğretenin kulu kölesi olurum..
HZ.ALİ
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

source haric alırsan 20$ mıs
yani TL olarak 30 milyon
canını sıkmaya degmeyecek bir rakam bence
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen tuanna »

bu şekilde bileşenler seti kullanmadan önce bir araştırma yapmalısın ...free olupta senin istediğin görselliği bulman zor ...biraz para ödeme gerekiyor..............
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...
algorian
Üye

Mesaj gönderen algorian »

Arkadaşım sana da bi SuiPack lazım.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

merhaba.
xpmenu adında bir bileşen var (google'dan bulabilirsiniz).formdaki neredeyse tüm bileşenleri xp stiline çeviriyor (win 98'de de denedik) ve daha da güzeli beleşware :) hatta pas dosyası üzerinde biraz değişiklik yaptığınızda beklenilenden daha verimli oluyor.tavsiye ederim.
kolay gelsin.