Line Printer lar için Raporlama Aracı Tafsiyesi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Line Printer lar için Raporlama Aracı Tafsiyesi
S.A.
Arkadaşlar Şirketimizin Fatura Basımları için kullandığımız line printer ımız var ben bu printer dan en iyi şekilde faydalanmak istiyorum. Bu printerla en iyi şekilde hız ve performans alabileceğim (Fatura Basımı için) hangi Raporlama aracını tafsiye edersiniz? Sebepleriyle not düşerseniz sevinirim.
Teşekkür Ederim...
Arkadaşlar Şirketimizin Fatura Basımları için kullandığımız line printer ımız var ben bu printer dan en iyi şekilde faydalanmak istiyorum. Bu printerla en iyi şekilde hız ve performans alabileceğim (Fatura Basımı için) hangi Raporlama aracını tafsiye edersiniz? Sebepleriyle not düşerseniz sevinirim.
Teşekkür Ederim...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Aslında bizim sorunumuz Faturalar üzerinde grafik var printer ı yavaşlatan kısım bu grafik Faturaların imza kısmı için olan yer. Kestiğimiz fatura adeti ortalama 20.000 adet. Ve şu an kullanımda olan araç QuickReport tur.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
Fast Report u kullandım genelde lazer tarzı yazıcılarda ve memnundum açıkcası. Şu an sadece en kullanışlı olabilecek bir araç arayışı içindeğim hız en önemli unsur sayılabilir.
zreport nasıl? tafsiye edermisiniz ? Grafik kısmı için zreport un karşılaştırmasını yapan varmı? bu arada bende testlerini yapacam sadece alternatif neler var onun araştırmasını yapıyorum.
Teşekkür Ederim
zreport nasıl? tafsiye edermisiniz ? Grafik kısmı için zreport un karşılaştırmasını yapan varmı? bu arada bende testlerini yapacam sadece alternatif neler var onun araştırmasını yapıyorum.
Teşekkür Ederim
Gazete manşetleri
Fastreport 3 e geçip raporlarınızı txt olarak tasarlayın
Fastreport 2.53 kullanıyorum fakat 3 inceledim projelerim biter bitmez 3 e geçeceğim. Yalnız şu anda bir takım problemleri var sanırım tam anlamıyla 2.53 kadar sağlam değil ama işinizi %100 çözecek bir raporlama aracıdır.
Saygılar,
Athena
Saygılar,
Athena
"Millete efendilik olmaz,hizmet olur,
kim Millete hizmet ederse,
o milletin efendisidir."
kim Millete hizmet ederse,
o milletin efendisidir."
QuickReport ve FastReport ile yaptığım testlerde QucickReport 10 sayfayı 60 saniyede çıkartırken FastReport 85 saniyede çıkardı bu line printerlar için bilmediğim bir ayar yapılıyormu. FastReport un DoMatrixReport propertysini Treu yapmıştım.
Teşekkür Ederim...
Teşekkür Ederim...
Gazete manşetleri
- hi_selamlar
- Üye
S.A. hüseyin hocam..
sana basit bir component ismi versem. kesin duymussundur ama ben yinede hatirlatmak istedim.
ZReport freeware bir program. tam da dotmatrix printerlar icin yazilmis. ben sahsen onu kullaniyorum. dotmatrix printerlardan tam performans elde ediyorum..
google.com da bi ara. ZReport v2.0 vardi enson. bir dene. mutlaka isine yarayacaktir.
türkceye cevirdim. istersen mail gönderebilirim.
kolay gelsin.
sevgiler ve saygilar.
sana basit bir component ismi versem. kesin duymussundur ama ben yinede hatirlatmak istedim.

ZReport freeware bir program. tam da dotmatrix printerlar icin yazilmis. ben sahsen onu kullaniyorum. dotmatrix printerlardan tam performans elde ediyorum..
google.com da bi ara. ZReport v2.0 vardi enson. bir dene. mutlaka isine yarayacaktir.
türkceye cevirdim. istersen mail gönderebilirim.

kolay gelsin.
sevgiler ve saygilar.

Herkes cahildir, bazi konularda.
Eyvallah Türkçesi daha makbül olur
Mail adresim imzamda var. Atarsan sevinirim.
Kolay Gelsin...

Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
Evet Fastreport u bende tercih ederim. Fakat 20.000 adet fatura basımı olunca hız ı ön plana çıkartıyorlar 
Bu arada ZReport ta sanırım image(Resim) ekleyemiyoruz
Teşekkür Ederim...

Bu arada ZReport ta sanırım image(Resim) ekleyemiyoruz

Teşekkür Ederim...
Gazete manşetleri