S.a
Türkce olarak Firebird2.0 ın , 1.5.3 e karşı ne artıları var bir kaynak varmı (kaynak tabilki burası ama arama yaptım detaylı değinilmemis gibi.)
1.5 Firebird bir ayniyat programım var stok fatura da giriliyor. yaklasık 10 kullanıcılı ve en fazla 80 mb oluyor. bunun icin fb 2.0 ' a gecmeme sebeb varmı birde 2.0 gectigim zama IBX yerine zeos veya fiblus gibi componentleri kullanmak gerekiyormu. Bu konularada yardımcı olurmusunuz.
Aslın da su sifre olayını cozmuslermis sadece bu bile gecmeye sebeb olabilir ama net bir yardım lütfen.
Tesekkur ederim
Firebird 2.0 Turkce Ne ozellikleri var
ben fb2ye geçtim.
fb2nin rc5 sürümü çıktı. muhtemelen bundan sonra rc çıkmaacak ve fb2nin kararlı sürümü yayınlayanacak.
sqli zenginleşti biraz daha, subquerylerde gelişme var. kullanıcı olayı biraz daha olayı. kullanıcı kendi şifresini değiştirebiliyor(1.5da var mıydı bu bilmiyorum). çoook bariz büyük adımlar yok. küçük ama önemli adımlar var sadece. zaten 1.5da baya zengin bir vt. uzak bağlantı konusunda altyapısında değişiklik olduğunu okumuştum
fb2nin rc5 sürümü çıktı. muhtemelen bundan sonra rc çıkmaacak ve fb2nin kararlı sürümü yayınlayanacak.
sqli zenginleşti biraz daha, subquerylerde gelişme var. kullanıcı olayı biraz daha olayı. kullanıcı kendi şifresini değiştirebiliyor(1.5da var mıydı bu bilmiyorum). çoook bariz büyük adımlar yok. küçük ama önemli adımlar var sadece. zaten 1.5da baya zengin bir vt. uzak bağlantı konusunda altyapısında değişiklik olduğunu okumuştum