denedigim tum makinalarda 2003 serverda yazdigim program calisirken sahip oldugum makina ile 1'e 1 ayni olan baska bir 2003 serverda program calismiyor. task managerden baktıgımda program 5K kadar yukleniyor memoryye daha sonra kayboluyor. event viewerda 0x000037f2 kodunda hata veriyor.
Programı yazdığın bilgisayarda değişik componentler kullandıysan. Kullandığın componenlerin .BPL sini system32 diğer bilgisayarda system32 içine kopyalamayı dene.
İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...
simdi deniyorum ama aynı ozelliklerde olan diger 2003 serverda bu dosyalara ihtiyac kalmadan calisti ayrıca terminallerdede hic birsey yuklu olmamamasına ragmen calisiyor. yetki tarzı birsey olabilir ama admin olarak kullanıyorum genede sonuc aynı.
s.a.
bilgisayarda yazıcı varmı?
eğer programda qr kullandıysan ve bilgisayarda varsayılan yazıcıya ulaşamıyorsa yapabiliyor.
yazıcıları kaldırıp yeniden yüklemekte çözüm olabilir.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Bende Jedi componenti kullandınmı diye sorayım bari..Bende az çekmedim bazı bilgisayarla programın çalışmamasındadan nedeninin jedi deki gif animator componentinde olduğunu buldum.2003 de varmı bilmiyorum ama uyumlu yap'tan win98,millenium seç istersen.
serkanın da soyledigi gibi sorunu uyumlulugu Win95 yaparak gectim. konustugum diger yazılımcı arkadaslarımdada aynı problemin oldugunu ve boyle gectiklerini ogrendim. Ozellikle terminal server uygulamalarında baska alternetifimiz yokmus.