Herkese merhabalar , kolay gelsin..Arkadaşlar bu sorunu daha öncede yazmıştım ve forumdada çok aradım ama tam olarak açıklayıcı bişe bulamadım. Beni Affedin..
Asp ile bir web sayfası yaptım ve veritabanı olarak MSACCSES kullandım. Dışardan kullanıcılar forum bölümlerine kayıt yaparak veritabanına kayıt yapabiliyorlar. Bense ftp deki veritabanına bağlı olarak delphide otomasyon yapmak istiyorum. Normalde Table nesnesinin database name ve table name özelliklerini yazarak PC deki veritabanına ulaşıyorum FTP dekine bağlanmak için ayrı bir bileşenmi kullanmam gerekiyo yada kod mu yazmam gerekiyo anlayamadım...
Yardımcı Olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Veritabanını ftp den çekmek
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Daha önce benzer bir konu bir fikir verir sanırım. Çekmek istediğiniz veritabanı dosyası diğer bilgisayarın ftp sunucusunun ana klasörünün altındadır umarım
viewtopic.php?t=14683

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Hocam linki inceledim ancak orada upload işlemi anlatılmış ve jpg dosyanın download edilmesi anlatılmış. Download kısmını yapmaya çalıştım ama çalışmadı. Ayrıca ftp den çekmiş olduğu resmi direkt olarak image nesnesinin içine koyuyo anladığım kadarıyla..rsimsek yazdı:Daha önce benzer bir konu bir fikir verir sanırım. Çekmek istediğiniz veritabanı dosyası diğer bilgisayarın ftp sunucusunun ana klasörünün altındadır umarımviewtopic.php?t=14683
Benim amacım ftp deki veritabanını indirmeden direkt olarak bağlanmak. Eğer mümkün değilse de onun sağlam bi şekilde istediğim bi klasöre download etmek...