XP'de yazmış oldugum proje Win98de calışmıyor. Win98'i kurup delphi ve kullandıgım tum componentleri yukledim. Win98 dede sorunsuz compile edebildim. ama gene programi calistirdigimdada ""Unable to create process: This application has failed to start because the
application configurations is incorrect. Reinstalling the application my
fix this problem." hatasini veriyor. musterimin lisans problemi oldugundan XPye gecmek istemiyor. o kadar ugrastigim proje iptal asamasina kadar geldi. yardiminiza gene ihtiyacim var
evet skin componentleri kullaniyorum. ama win98 olan makinada ayni componentleri kurdum ve yaptıgım yeni projede kullandım sorunsuz calisti. hatta kullandıgım tum componentleri denedim ama genede hata olusmadi.
Mrb; Programın kullandığı .dll, .bpl v.b. bir dosyası eksik olabilir. Bu dosya olmadığı için bu hata geliyor olabilir diyebileceğim. Aklıma gelen başka bir sebep yok. İnşallah sorunun çözebilirsin.
Şaban Şahin AKMAN
_________________ Derin olan kuyu değil kısa olan iptir. - .
spiderman yazdı:Bu arada build with runtime packages ile derledigimde program calisiyor.
size bu bir fikir verdimi
Bu şekilde derlemiyorsanız zaten gerekli kütüphane dosyalarını Win98 de programı kopyaladığınız dizine ya da Windows\system32 dizini veya geçerli bir dizini altına kopyalamanız gerekir