local pc deki vt yi web e export etmek.

MS SQL Server veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
kamuran48
Üye

local pc deki vt yi web e export etmek.

Mesaj gönderen kamuran48 »

selam,
ms sqlserver2000 ile hazırlanmış table veya vt yi web e nasıl export edebiliriz. export data seçeneği ile ilgili sitenin ip nosunu girerek ve orda oluşturduğum veritabanını seçerek yapıyorum.olmuyor.bu işin sırrı nedir.web bu vt yi destekliyor.iyi çalışmalar.
deltas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen deltas »

hostu aldığınız firmanın phpmyadmin diye bir kısım varmı? yoksa bunu wbe yükleyin bu şekilde export edebilirsiniz. veya host firmanız database tools olarak neyi kullanıyor.
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
shadowmann
Üye

Mesaj gönderen shadowmann »

Her iki vt ye odbcden bağlanıp datapump kullanabilirsiniz.
kamuran48
Üye

selam,
ben verileri deil veri tabanını veya tableları export etmek istiyorum.bunun nasıl yapılacağını buldum ama bu sefer xpstar.dll hatası verdi.bunu çözemedim.
shadowmann
Üye

VT yi siz oluşturun. Datapump alanları kendisi oluşturur. Yada onlarıda sql i extract ederek siz oluşturun. Hangi vt kullanıyorsunuz localde ve hostta? Veri transferi için hangi programı kullanıyorsunuz? Daha açık yazarsanız daha net cevap alırsınız.
kamuran48
Üye

sqlserver2000 kullandığımı yazmıştım.export etmek içinde sqlserver enterprise manager i ve export data özelliğini deniyorum ama export ederken(SQL Server Enterprise Manager'le ) "cannot load DLL xpstar.dll, or one of the DLLs it references.Reason:126 (error nor found )" gibi bir hata alıyorum.bunun nasıl çözüleceğini bulamadım.
shadowmann
Üye

Google da arama sonucu iki sayfa çıktı.
Cannot load the DLL xpstar.dll, or one of the DLLs it references. Reason: 126(The specified module could not be found.)

This error will occur if the file, xpstar.dll does not exist on the SQL server. This file contains extended stored procedures for SQL 2000 and is normally part of the SQL 2000 installation.

You will also receive an error regarding this DLL if you attempt to modify the properties of the SQL server in Enterprise Manager.

By default, the file is located in the following directory on the SQL Server:

C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Binn

If the file does not exist, it will need to be copied from another SQL 2000 machine.

Şu yolu açıp (C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Binn) buraya aşağıdaki dosyayı kopyalayın.
Download Bağlantısı
En son shadowmann tarafından 25 Kas 2006 09:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
deltas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen deltas »

sizde xpstar.ddl dosyası varmı? varsa dosyanın sürümünü kontrol edin ve sp'yüklümü?
kamuran48
Üye

xpstar.dll dosyasını shadowmann ın dediği adresten indirip kopyalamak çözmedi.benim pc deki xpstar.dll dosyasının boyutu daha büyük.sp yüklümü deilmi onu bilmiyorum.nerden yükleyebilirim.
deltas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen deltas »

kamuran48
Üye

çözdüm.şöyle xp server 2003 kurdum ve sql server enterprise edition u kurdum sorun çözüldü.export data ile veri tabanını web e gönderebiliyorum.fakat manager dan web in ip nosunu girmek suretiyle bağlantı kuruyorum ama databases bölümünde mevcut databaseleri (vt leri)göremiyorum.nasıl görebilirim.iyi çalışmalar.