mrmarman yazdı:Arkadaşlar.
- GET ve POST arasındaki fark bizim için bu konu için önemli değil, önemli olan konu ViewState ve EventValidation'un değişken olması durumudur. Şimdi makale kısmındaki koda soru yazdım ama hatalı davrandım galiba, soruyu burada yenileyip çözümünü oraya yansıtırız...
@Asri
- Hocam GET method ile yazılan kod kendimce tasarladığımdan çok farklı olmuşlar, tebrik ederim. Ben işi bayağı yokuşa sürmüşüm galiba, çünkü çooook uzun bir kontrol mekanizması kurmak zorunda kaldım. UTF8 kodlama, HTML Ascii çözümleme, EventValidation ve ViewState generate etme vs.![]()
- Tabii bir de unutmadan senin bu yazdığın kodları çalıştıramadım.Bunun çalıştığını teyid eder misin ? Sanırım sadece kendi nüfus bilgilerin ile test ettin. Çünkü VIEWSTATE ve EVENTVALIDATION sabit değil değişken bir yapıda.
Bu başlık altında yazdığım makalede HTML deki form bilgilerine direkt bilgi girilerek yapılan bir sorgulamadır. VIEWSTATE ve EVENTVALIDATION den bağımsızdır. İşlemleri bir user ın web browser dan elle yaptığı bir sorgu gibi gerçekleştirmektedir.
GET ile ilgili sorunuzu GET metodu ile sorgulama makalemde cevapladım.
İyi çalışmalar.