S.A. Arkadaşlar yapmak istediğim olay şöyle. Bir programımız var. Bu program delphi ile yapıldı ve içerisinde swf ile hazırlanmış animasyonları çalıştırıyor. SWF dosyalar dışarıdan çağırılıyor. Bu dosyaların başka bir ortama kopyalanmasını istemiyorum. O yüzden bunları bir klasör içine atıp o klasörüde girilemez şifrelenemez yapmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım. Ya da dosyalarımı güvence altına alacak bir fikriolan varsa
yardımcı olursa sevinirim.
Gizli ya da şifreli klasörler oluşturmak
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Gizli ya da şifreli klasörler oluşturmak
100 de yuz guvenlik olmaz.eren2000 yazdı:S.A. Arkadaşlar yapmak istediğim olay şöyle. Bir programımız var. Bu program delphi ile yapıldı ve içerisinde swf ile hazırlanmış animasyonları çalıştırıyor. SWF dosyalar dışarıdan çağırılıyor. Bu dosyaların başka bir ortama kopyalanmasını istemiyorum. O yüzden bunları bir klasör içine atıp o klasörüde girilemez şifrelenemez yapmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım. Ya da dosyalarımı güvence altına alacak bir fikriolan varsa
yardımcı olursa sevinirim.
ama dosyana resource olarak gom.. ac kullan ve sil. 2 flash dosyasnda ne varki bu onemde olsunlar onuda anlamadım.