Selam arkadaşlar.
onguard comp. nasıl kullanızcağı ile ilgili yaptığınız basip bir örnek göndere bilirmisiniz.Kendi örneklerini inceledim ama neyi nerede kullanacağımı bir türlü bulamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
onguard kullanımı...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Selam,
Examples\Delphi\RegDemo klasöründeki örnek yeterli geliyor, aynen copy-paste ile kullandım. Sadece key'i değiştirmiştim. Bu örneği bir incele.
Orda 3 tane proje var.
1. sadece örnek basit bir proje.
2. Gerekli bilgilere göre şifre oluşturan RCG.dpr. Bunu da aynen al.
3. Şifreye göre kayıt yapan program, bunuda aynen alabilirsin programına.
Kolay gelsin.
Examples\Delphi\RegDemo klasöründeki örnek yeterli geliyor, aynen copy-paste ile kullandım. Sadece key'i değiştirmiştim. Bu örneği bir incele.
Orda 3 tane proje var.
1. sadece örnek basit bir proje.
2. Gerekli bilgilere göre şifre oluşturan RCG.dpr. Bunu da aynen al.
3. Şifreye göre kayıt yapan program, bunuda aynen alabilirsin programına.
Kolay gelsin.
Merhaba,
bildiğim kadarıyla yok. Ama fırsatım olursa bu konu ve inno setup konusunda bir makale yazmaya niyetim var. Bu konular çok soruluyor ama çözümleri çokta basit olan konular.
Örneği inceleyin, takıldığınız hususlar varsa yardımcı olmaya çalışırım. Tek yapmanız gereken kodu kendi projenize taşımak ve key(anahtar)i değiştirmek.
Kolay gelsin.
bildiğim kadarıyla yok. Ama fırsatım olursa bu konu ve inno setup konusunda bir makale yazmaya niyetim var. Bu konular çok soruluyor ama çözümleri çokta basit olan konular.
Örneği inceleyin, takıldığınız hususlar varsa yardımcı olmaya çalışırım. Tek yapmanız gereken kodu kendi projenize taşımak ve key(anahtar)i değiştirmek.
Kolay gelsin.