Arkadaşlar qr ile hazırladığım raporda master datayla detailin aynı sayfda yazılmasını istiyorum. Yani detail data diğer sayfaya taşıyorsa master data da yeni sayfada yazılsın.
ForceNewPage olayı her zaman yeni master datayı yeni sayfaya atıyor ama ben sadece taşanları atmak istiyorum.
Kolay Gelsin...
Quick report master-detail yeni sayfaya geçsin
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sabanakman
- Kıdemli Üye
GroupHeader yerine PageHeader kullanmak, genelde çok özel durumlar dışında çözüm olabiliyor.
En son sabanakman tarafından 12 Ara 2006 11:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Şaban Şahin AKMAN
Bu tarifini şöyle değiştirelim...
- "Master Data her sayfanın başında görünsün"... Bir de böyle değerlendir çözümü bulacaksın.
- Master detail bağlantını yaparken QRBand olarak bir rbDetail band bir de rbSubDetail band koymuşsundur. Sıkıntın, rbDetail bandın yeni sayfada görüntülenmiyor olmasıydı.
- Şimdi bir tane de rbColumnHeader ekle ve rbDetail'deki alt başlıkları bu yeni banda taşı. rbDetail içeriğini boşalt ama silme. Silersen Master Detail bağlantın kopar.
- Şimdi dene...
- "Master Data her sayfanın başında görünsün"... Bir de böyle değerlendir çözümü bulacaksın.

- Master detail bağlantını yaparken QRBand olarak bir rbDetail band bir de rbSubDetail band koymuşsundur. Sıkıntın, rbDetail bandın yeni sayfada görüntülenmiyor olmasıydı.
- Şimdi bir tane de rbColumnHeader ekle ve rbDetail'deki alt başlıkları bu yeni banda taşı. rbDetail içeriğini boşalt ama silme. Silersen Master Detail bağlantın kopar.
- Şimdi dene...