Suipack Componentinde Hint Özelliğini Çalışmıyor?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Suipack Componentinde Hint Özelliğini Çalışmıyor?
Herkese kolay gelsin arkadaşlar. Suipack componenti ile değişik skinler kullanıyorum. Ancak herhangi bir butonun showhint özelliğini true yapıyorum ve hint kısmına string ifadeyi yazıyorum. Derlediğimde hint görünmüyor. Acaba başka bir ayarmı yapmak gerekli... Bu arada aynı şeyi normal satandart bileşenlerine de yapıyorum onlarda görünmüyo
Yeni farkettim. Teşekkürler.

S.A.
Form'un ShowHint özelliğini True yapmanız gerekiyor. Anca bu şekilde form üzerinde ki componentlerin hint özelliğini kullanabilirsin. Aynı şey SuiComponentleri içinde geçerli.
Kolay Gelsin...
Form'un ShowHint özelliğini True yapmanız gerekiyor. Anca bu şekilde form üzerinde ki componentlerin hint özelliğini kullanabilirsin. Aynı şey SuiComponentleri içinde geçerli.
Kolay Gelsin...
Varmı Beni İçinizde Tanıyan?
Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim
Kalmasada Şöhretimi Duymayan,
Kimliğimi Tarif etmek zor Benim.
Kimsesizim hısmım da çok, hasmım da,
Görünmezim cismim de yok, resmim de,
Dil üzmezim, tek hece var ismimde,
Barınağım Delphi denen yer Benim..!
Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim
Kalmasada Şöhretimi Duymayan,
Kimliğimi Tarif etmek zor Benim.
Kimsesizim hısmım da çok, hasmım da,
Görünmezim cismim de yok, resmim de,
Dil üzmezim, tek hece var ismimde,
Barınağım Delphi denen yer Benim..!
-
- Üye
- İletişim:
selam
Merhaba arkadaşım bende 3. nesil bileşner kullanıyorum. suipack de kullanıyoum şuan. Dediğin olay benim de başıma geldi daha önce. eğer hint yazdığın alanın yanında ... noktalı buton çıkıyorsa ve butona bastığında showhint,lowaplicationhin şeklinde 2 tane page kontrollü bir pencere çıkıyorsa sen muhtemelen lowaplicationhin pencesi kısmındaki alana yazıyorsundur kodunu. showhint sekmesine geçip o alana yaz hintlerini.
kolay gelisin
kolay gelisin