Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Hayırlı Günler.
veritabanı bilgilerim treeview menüsünü normal olarak gelmekte. Ancak arama yapmak için bir editin içindeki string eğer treeview menüsünde var ise onu seçili duruma getirmek istiyorum. Forumda çok aradım ama bulamadım Yardımcı olursanız çok sevinirim...
erdoganturkmen yazdı:Hayırlı Günler.
veritabanı bilgilerim treeview menüsünü normal olarak gelmekte. Ancak arama yapmak için bir editin içindeki string eğer treeview menüsünde var ise onu seçili duruma getirmek istiyorum. Forumda çok aradım ama bulamadım Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Aynı sorun bende de varDI. Aldığım ID ye göre treeview daki satırı seçili olarak ekrana getirmem gerekiyor. Son çaremDiniz:) 2006 dan beri yapan çıkmadı sanırım.
2006 DAN BERİ YAPAN ÇIKMIŞ! ertug KARDEŞİMİZ 2005 YILINDA YAPMIŞ KOYMUŞ. AHANDA BURADA