frxReport Export
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
frxReport Export
Fast Report 2.5.2 de frReport1.ExportTo(FrTextExport1, Filename) dediğimizde Savedialog kullanarak istediğimiz formatta raporu kayıt edebiliyorduk.Fast Report 4 de frxReport1.Export(frxHTMLExport1) dediğimizde kendi dialog penceresini açıyor.Save Dialog False dediğimizde de kayıt etmiyor.SaveDialog kullanarak bütün formatlar gelecek şekilde nasıl kayıt yapabiliriz.Çünkü ben kullanıcı hangi formatta isterse o formatta kayıt yapmasını istiyorum..Öce Save Dialog ekranı gelecek sonra hangi dosya türünü seçerse o formatta kayıt edecek.Örnek yollarsanız sevinirim...Teşekkürler...
talip türkmen
merhaba,
bende fastreport4 kullanıyorum. ben word ve excel e aktarımda fastreportun bileşenlerini form üzerine koyarak rtf şeklinde aktarıyorum. şu an sorun oluştuğundan yani deneyemediğimden bişi diyemeyeceğim ama öyle denemediniz ise bu şekilde kendi bileşenleri ile deneyebilirmisiniz. kod ile değil.
kolay gelsin
bende fastreport4 kullanıyorum. ben word ve excel e aktarımda fastreportun bileşenlerini form üzerine koyarak rtf şeklinde aktarıyorum. şu an sorun oluştuğundan yani deneyemediğimden bişi diyemeyeceğim ama öyle denemediniz ise bu şekilde kendi bileşenleri ile deneyebilirmisiniz. kod ile değil.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

- kadirkurtoglu
- Üye
bu kodda sen text export et demişsin, ExportTo yerine Export function nu kullanacan, ve filename verebilirsin...frReport1.ExportTo(FrTextExport1, Filename)
Kod: Tümünü seç
frxHTMLExport1.FileName := 'c:\deneme.html';
frxHTMLExport1.ShowDialog := false;
frxReport1.ShowReport();
frxPreview1.Export(frxHTMLExport1);
Kolay gelsin...
Bir mum, yanındaki mumları tutuşturmakla,
ışığında hiç bir şey kaybetmez.
Mevlana
OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome
ışığında hiç bir şey kaybetmez.
Mevlana