Arkadaşlar JVCL330CompleteJCL198-Build2530 bileşenini indirdim hatta kuramadığım için neredeyse bütün sürümlerini indirdim fakat o kadar uğraşmama rağmen kuramadım jcl klasöründeki Install.bat dosyasını çalıştırdığımda aşağıdaki yazılar çıkıyor ve enter tuşuna bastığımda kapanıyor
build.exe found. Pretest: ok
Using d7.dev for build process.
MAKE Version 5.2 Copyright (c) 1987, 1998 Inprise Corp.
Borland Delphi Version 15.0
Copyright (c) 1983,2002 Borland Software Corporation
JediInstaller.dpr(14) Fatal: Could not create output file 'JediInstaller.drf'
** error 1 ** deleting ..\bin\JediInstaller.exe
** error 1 ** deleting installer
Press ENTER to continue
Ayrıca forumda daha önce yazılan başlıklarada göz attım ama yinede kuramadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
JVCL330'u bir türlü kuramıyorum
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Arkadaşlar bir türlü yine kuramıyorum önce jcl nin içindeki install.bat dosyasını jvcl nin içindeki install.bat dosyasını çalıştırıyorum dos ekranında şöyle bir yazı ile karşılaşıyorum
[Compiling installer...]
Missing dependencies for Delphi 7
- JCL is required but not installed. (http://jcl.sourceforge.net)
Missing dependencies for C++Builder 5
C++Builder 6 is no valid installation
- dcc32.exe missing
- System.dcu missing
Delphi 9 is no valid installation
- dcc32.exe missing
- System.dcu missing
Delphi 10 is no valid installation
- RootDir registry entry is not valid
Dependencies are missing. Please install them first.
Failed to compile JVCL installer
Devam etmek için bir tuşa basın . . .
ve sonrasında şöyle bir hata veriyor
acaba neden olabilir birtürlü çözemedim forumda konu ile ilgili tüm başlıklarıda okudum aynısını uyguladım fakat kurulum ekranına bir türlü geçemiyorum delphi 7 enterpise sürümünü kullanıyorum acaba ondan olabilirmi saygılarımla ..herkese kolay gelsin...
[Compiling installer...]
Missing dependencies for Delphi 7
Missing dependencies for C++Builder 5
C++Builder 6 is no valid installation
- dcc32.exe missing
- System.dcu missing
Delphi 9 is no valid installation
- dcc32.exe missing
- System.dcu missing
Delphi 10 is no valid installation
- RootDir registry entry is not valid
Failed to compile JVCL installer
Devam etmek için bir tuşa basın . . .
ve sonrasında şöyle bir hata veriyor
acaba neden olabilir birtürlü çözemedim forumda konu ile ilgili tüm başlıklarıda okudum aynısını uyguladım fakat kurulum ekranına bir türlü geçemiyorum delphi 7 enterpise sürümünü kullanıyorum acaba ondan olabilirmi saygılarımla ..herkese kolay gelsin...
Arkadaşım öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim Allah razı olsun senden ) JCL-1.99.1.2551 ve JVCL331CompleteJCL199-Build2551 jcl dosyalarını indirdim c:\ çıkarttım önce jcl klasöründeki iInstall.bat dosyasını çalıştırdım sonra jvcl klasöründeki iInstall.bat dosyasını çalıştırdım hala aynı hatalar devam ediyor kurulum ekranına ulaşamıyorum şu anda saat 2:54 gece hala kuramadım sinirimden çatlaycam ya nerde hata yapıyorum bilmiyorum sistem değişkenlerini flan ayarladım senin tavsiye ettiğin gibi jvcl klasöründeki Builder klasörünüde C:\Program Files\Borland\Delphi7 dizinine kopyaladım hala aynı hatalar devam ediyor.
olmazsa sen kendi kurduğun veya indirdiğin dosyaların isimlerini tam linkini veya isimlerini yaz birde onları deneyeyim tabi yin net internet bağlantım gitmezse bi gidiyor iki gün sonra geliyor..
olmazsa sen kendi kurduğun veya indirdiğin dosyaların isimlerini tam linkini veya isimlerini yaz birde onları deneyeyim tabi yin net internet bağlantım gitmezse bi gidiyor iki gün sonra geliyor..