merhaba arkadaşlar. malumunuz XP de görev yöneticisinden program saklanamıyo ve program buradan kapatılabiliyo.... bende kendimce çözüm olarak 2 tane program hazırlarım( biri ana program diğeri kontrol için) dedim. programlar karşılıklı olarak birbirlerinin çalışıp çalışmadıklarını kontrol etsin ve kapatılmışsa tekrar açsın dedim.
ancak ana program açılmadan önce geriye 0 döndüren FindWindow; ana program bi kere açılıp kapandıktan sonra 0 döndürmüyo ve bi handle numarası veriyor. bu nasıl olabilir. programım kapanmasına rağmen nasıl olur da findWindow onu bulabilir????
kapalı programı findwindow nasıl olur da bulur?? offf
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba,
findwindow aslında program değil pencere arar, yani kontrol ettirdiğiniz program pencere adına sahip herhangi başka bir pencere,örneğin bir klasör açıksa oda size bir handle döndürür, bunu kontrol ediniz.
findwindow aslında program değil pencere arar, yani kontrol ettirdiğiniz program pencere adına sahip herhangi başka bir pencere,örneğin bir klasör açıksa oda size bir handle döndürür, bunu kontrol ediniz.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Daha kolayı var. Tasarım anındaki isim qwerty gibi anlamsız birşey olsun. Uygulama başlarken istediğiniz şekilde değiştirin. Böylece Delphideki projenizi kapatmanıza gerek kalmaz.
En son cozturk tarafından 24 Nis 2007 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
evet arkadaşlar haklısınız delphinin açık olmasından kaynaklanıomuş:? hiç aklıma gelmemişti
teşekkürler
evet forumdaki mesajları daha önce okumuştum fakat antivirüslerin tepkisi yüzünden pek aklıma yatmadı. sonuçta kullanıcıya durumu izah etmek biraz problem şahsen ben olsam programı yapıp satandan çok antivirüsün dediğine
bakardım...

trolojik yazdı:unicorn64 Xp de görev yöneticisinden programınızı gizlemeniz mümkün ancak hook mantığı kullanıldığı için antivirüs programları zararlı / virüslü olarak gösteriyor. Arzu ederseniz bu yöntem ile gizleyebilirsiniz. Forumda arama bu konuyu bulabilirsiniz.
evet forumdaki mesajları daha önce okumuştum fakat antivirüslerin tepkisi yüzünden pek aklıma yatmadı. sonuçta kullanıcıya durumu izah etmek biraz problem şahsen ben olsam programı yapıp satandan çok antivirüsün dediğine
bakardım...