Temporary table ihtiyacı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Temporary table ihtiyacı
Herkese merhaba..
Şu anda tamamen kilitlenmiş durumdayım. Bir raporum var bu sonuçlar üzerinden işlemler yapmam gerekiyor. yine bu rapora bir alan eklemeli ve kullanıcıların bu alana edit etmelerine izin vermeliyim. Hep aklım temporary table'a gidiyor Firebird kullanıyorum onun için başka bir tablo yarattım bilgileri oraya insert ediyorum oku yaz ile ama bu işlem çok yavaş oluyor. Bana siz olsanız napardınızı söyleyin lütfen.
Herkese kolay gelsin..
Şu anda tamamen kilitlenmiş durumdayım. Bir raporum var bu sonuçlar üzerinden işlemler yapmam gerekiyor. yine bu rapora bir alan eklemeli ve kullanıcıların bu alana edit etmelerine izin vermeliyim. Hep aklım temporary table'a gidiyor Firebird kullanıyorum onun için başka bir tablo yarattım bilgileri oraya insert ediyorum oku yaz ile ama bu işlem çok yavaş oluyor. Bana siz olsanız napardınızı söyleyin lütfen.
Herkese kolay gelsin..
-
- Üye
memtable?
Pardon anlamadım.. Memtable ile kastettiğiniz nedir..
Re: memtable?
bakınız google yada aratınız memtable...sevgi_kelbas yazdı:Pardon anlamadım.. Memtable ile kastettiğiniz nedir..
sanal tablo diyelim
-
- Üye
memtable
Teşekkür ederim inceliycem..
-
- Üye
memtable
Ben yanlış mı anladım memtable BDE ile mi çalışıyor ben Interbase tool ları kullanıyorum..
Araştırırken böyle anladım ve memorytable inceledim databasename soruyor bde Alias istiyor..
Araştırırken böyle anladım ve memorytable inceledim databasename soruyor bde Alias istiyor..
memtable bileşenine tablo olarak kendisini referans gösterirseniz.
dilediğiniz şekilde kayıt alanları tanımlayıp kullanabilirsiniz.
bazen raporlama da ben de kullanıyorum.
BDE paletinde var mı bilmiyorum ama. jedi bileşeninde mevcut
ayrıca firebird de views bölümünde sorgulardan sanal tablolar oluşturabilirsiniz. ama edit insrt delete çalışır mı bilmem.
kolay gelsin.
dilediğiniz şekilde kayıt alanları tanımlayıp kullanabilirsiniz.
bazen raporlama da ben de kullanıyorum.
BDE paletinde var mı bilmiyorum ama. jedi bileşeninde mevcut
ayrıca firebird de views bölümünde sorgulardan sanal tablolar oluşturabilirsiniz. ama edit insrt delete çalışır mı bilmem.

kolay gelsin.
kbmMemTable ı tavsiye ederim. Ücretsizdir http://www.torry.net de bulabilirsiniz.
Ayrıca edit işlemi için FastReport ta raporlama yaparken bilgi girişine imkan veriyor.
Ayrıca edit işlemi için FastReport ta raporlama yaparken bilgi girişine imkan veriyor.
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!