merhaba arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes genelde herhangi bir nedenden ötürü programlarının içerisinde kendi yazdığı veya bir başka üreticinin dll lerini kullanma gereği hissetmişler ve bundan ötürü benimde daha önceden dll ler konusunda bir fikri olmadığı için bir dll den bilgi nasıl olınıp okunur veya bir dll e programdan bilgi nasıl gönderilebilir gibi bir makale veya bilgilendirici bir metin yazabilirmisiniz.
sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle...
dll nasıl kullanılır konusunda bir makale lütfen
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
kesinlikle anlayamadım
öncelikle mesajınınz için tsk ederim fakat dll konusunda hiçbir biktrim yok bu arada arkadaşlar dünkü arama ve inceleme istatistiklerime bakacak olurlarsa dll konusunu bilmeyen bir kişiye işte dll budur / böyle amaçlar için yaratılmıştır / delphide hazır bir dll böyle çağrılır/ böyle bilgi alınır ve içerisine böyle bilgi gönderilir şeklinde analatan bir döküman bulamadım. dll konusunda arkadaşların problemlerini yazmış bulundukları kodlardan ise bir netice çıkartamadım. benim amacım elimdeki boş bir forma 3rd party bir dll i nasıl tanımnlayıp ona hem bilgi göndereceğim hemde ondan gelen bilgiyi nasıl formda göstereceğim konusundadır.