Merhaba Arkadaşlar,
Formda aradım ama malesef nasip olmadıki bulayım. Sorun şu. çalışan ana bir exe var ve diğer modüller bunun altında çalışıyor. ben modülün exe si çalıştırdığımda ana exe çalışmıyor ise modülün exe'si ni çalıştırmak istemiyorum ve mesaj ile ana exe çalışmadığı için direkt modülü çalıştıramazsınız gibi mesaj vererek çalışmasını sonladırmak istiyorum yapmak istediğim tam anlamı ile bu. ama bunu bir şekilde yapıyorduk ama bir türlü hatırlıyamadım. yardımcı olursanız çok güzel olucak şimdiden herkese teşekkür ederim.
ana exe çalışıyormu kontrolünü yapmak.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ana exe çalışıyormu kontrolünü yapmak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
bilmem sorunuza cevap mı ama arama sonucunda şöyle bir şey buldum. arkadaşımız program çalışıyorsa ikinci kere çalışmasın uyarsın diye sormuş;
viewtopic.php?t=17500&highlight=program ... %FEmas%FDn
bir inceleyin isterseniz bir fikir verebilir.
kolay gelsin
bilmem sorunuza cevap mı ama arama sonucunda şöyle bir şey buldum. arkadaşımız program çalışıyorsa ikinci kere çalışmasın uyarsın diye sormuş;
viewtopic.php?t=17500&highlight=program ... %FEmas%FDn
bir inceleyin isterseniz bir fikir verebilir.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.