s.a. arkadaşlar
fast reportda sayfaların yerlerini nasıl değiştirebilirim?
yani 1. sayfadan sonra 12. sayfa sonra 3. sayfa gibi sıralamayı kendim ayarlamak istiyorum ve bu sayfalar ufak ebatta sayfalar olacak. bunları tek sayfaya sağlı sollu dizmek istiyorum. bunu yapmak mümkünmüdür???
yardımcı olursanız sevinirim...
fast report sayfa numarası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba,
FastReport ta Page.Colums:Integer özelliğine değer atayarak Sayfanın dikey olarak kaça bölüneceğine karar verebilirsiniz.
FastReport ta Page.Colums:Integer özelliğine değer atayarak Sayfanın dikey olarak kaça bölüneceğine karar verebilirsiniz.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
s.a. öncelikle cvp için teşekkürler
dediğiniz şekilde sayfayı 2 ye bölüyorum ve bir tane de subreport koyuyorum. benim yapmak istediğim bu subreport a bir sayfa numarası vermek ve sayfanın sağına 1 sayfa soluna 12 nci sayfa 1 nci sayfanın altına 3 ncü sayfa 12 nci sayfanın altına 10 ncu sayfa şeklinde dizmek.
ben bi defter baskısı çıkartmak istiyorum kısaca yapmak istediğm bu. inşallah anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum....
dediğiniz şekilde sayfayı 2 ye bölüyorum ve bir tane de subreport koyuyorum. benim yapmak istediğim bu subreport a bir sayfa numarası vermek ve sayfanın sağına 1 sayfa soluna 12 nci sayfa 1 nci sayfanın altına 3 ncü sayfa 12 nci sayfanın altına 10 ncu sayfa şeklinde dizmek.
ben bi defter baskısı çıkartmak istiyorum kısaca yapmak istediğm bu. inşallah anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum....