arkadaşlar öncelikle 2 aydır yeni üyeliğin açılmasını bekliyorum suana kadar gezdiğim delphi ile ilgili sitelerde Türkçe olan en iyi kaynak burası
1 ) benim web sitem vbulletin 3.5.4 tabanlı idhttp ile programdan sitemdeki oturumu açmak istiyorum fakat site deki login elemanları sadece username ve password yok. Bir kaç tane edit kutusu var burda yine idhttp ile oturum açmakla ilgili bir kaç yazı okudum fakat benim sorunuma çare olmuyor
http://www.lanetliler.net/lanet
forum bu dizinde kurulu lütfen tasarıma pek dikkat etmeyin sadece piyasa onu gerektirdiğinden dolayı öle bişey yapmak durumunda kaldık
2) bu callerID destekli modemlerden bilgi nasıl okunuyor acaba örneğin telefonu arayan kişinin telefon numarasını programda nasıl gösterebilirim.
TAPI ile yapılabilirmis ben gerekli comp. u da indirdim fakat kullanamdım imzamdada yazdığı gibi amatör küme bi programcıyım
şimdiden çok teşekkürler..
bir kaç sorum olcaktı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
bir kaç sorum olcaktı
amatör küme programcı 

1) Farkli konular icin, Farkli konular acmak konusunda uyarilacaksin yarin simdiden söyleyeyim. 2 Ay bekledikten sonra tekrar gitmek sanirim pek mutlu etmez kimseyi dimi?
Soruna gelince..
Bu tip forum uygulamalarinda, foruma login olmak icin bir kod girme olayi yok mu? Cunku bu programla girisi engellemek icin yapilmis bir onlem, eger yoksa..
Foruma login olurken gerekli tüm elemanlari sen de programindan post edeceksin. Peki hangi elemanlar post ediliyor nasil goreceksin?
Sayfalarin kaynak kodlarina baktiginda, (Action diye aratirsan goreceksin, METHOD = "POST" gibi bir degisken var, Onu "GET" olarak degistirip login butonuna tiklarsan, Adres kisminda tum post edilen elemanlar aciga cikiyor..
Normalda x.php?Name='deneme'&Sayi=16 gibi seyler Method tipi Post olarak kullanildiginda gosterilmiyor ancak Get ile gorulebiliyor.
E zaten hersey elimde, ben biliyorum nelerin post edildigini, ama nasil post edecegimi bilmiyorum diyorsan,
Tekrar tekrar
Arama 

Soruna gelince..
Bu tip forum uygulamalarinda, foruma login olmak icin bir kod girme olayi yok mu? Cunku bu programla girisi engellemek icin yapilmis bir onlem, eger yoksa..
Foruma login olurken gerekli tüm elemanlari sen de programindan post edeceksin. Peki hangi elemanlar post ediliyor nasil goreceksin?
Sayfalarin kaynak kodlarina baktiginda, (Action diye aratirsan goreceksin, METHOD = "POST" gibi bir degisken var, Onu "GET" olarak degistirip login butonuna tiklarsan, Adres kisminda tum post edilen elemanlar aciga cikiyor..
Normalda x.php?Name='deneme'&Sayi=16 gibi seyler Method tipi Post olarak kullanildiginda gosterilmiyor ancak Get ile gorulebiliyor.
E zaten hersey elimde, ben biliyorum nelerin post edildigini, ama nasil post edecegimi bilmiyorum diyorsan,
Tekrar tekrar

öncelikle uyarın için teşekkür ederim ayrıca arama yaptım
post methodu kullanılıyor sitede login.php ye aktarıyor.
nesneler
vb_login_username = kullanıcı için olan edit
vb_login_password = şifre için
bunların haricinde
s = içi boş bir edit
do = value değeri login
forceredirect = içinde 1 yazıyor
vb_login_md5password = içi boş
vb_login_md5password_utf = içi boş
anladığım kadarıyla md5 e çevirip öyle post ediyor
php de md5((dolar işereti )değişken) yapınca kendi derleyip md5 e çeviriyor delphi için böyle bişey söz konusu değil sanırsam
bunu nasıl yapabilirim acaba
post methodu kullanılıyor sitede login.php ye aktarıyor.
nesneler
vb_login_username = kullanıcı için olan edit
vb_login_password = şifre için
bunların haricinde
s = içi boş bir edit
do = value değeri login
forceredirect = içinde 1 yazıyor
vb_login_md5password = içi boş
vb_login_md5password_utf = içi boş
anladığım kadarıyla md5 e çevirip öyle post ediyor
php de md5((dolar işereti )değişken) yapınca kendi derleyip md5 e çeviriyor delphi için böyle bişey söz konusu değil sanırsam
bunu nasıl yapabilirim acaba
amatör küme programcı