Merhaba,
Ticari olmayan eski çalıştığım birimdeki arkadaşların isteği üzerine araç takip programı yaptım. İlk çalışmam değil ama görücüye çıkardığım ilk çalışmam. Bu sebeple Eleştirilerinize ihtiyacımız var. İyi kötü eleştirilerinizi yöneltir ve bizi daha iyiye yönlendirirseniz seviniriz.
Şimdiden teşekkür ve saygılarımla.
http://rapidshare.com/files/14938335/EATPROsetup.rar
programın;
kullanıcı adı :admin
şifresi :123456 dır.
varsayılan olarak d:\ sürücüsüne kurulacak fakat bu bağlayıcı değil. Genelde alışkanlık olarak yaptığım çalışmaları d:\ sürücüsüne kurmayı öneriyorum çökme ve formatlamalara karşı.
ayrıca eTrust virüs programı ile tarattım bir şey çıkmadı ama indirecek arkadaşlar kendi virüs programları ile taratırsa iyi olur. Zira sizlere zarar vermek istemem
EATPRO için eleştirilerinizi bekliyorum
EATPRO için eleştirilerinizi bekliyorum
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

- kadirkurtoglu
- Üye
ben indirdim ve kullandım. daha doğrusu kullanamadım. yani program özel olduğu için bana karışık geldi. işlevsellik açısından bişey diyemiycem. arabirim olarak güzel. genelde jedi kullanılmış. edit ler cx butonlar TMS gridler cx hoş bir arabirim oluşturmuş...
Bir mum, yanındaki mumları tutuşturmakla,
ışığında hiç bir şey kaybetmez.
Mevlana
OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome
ışığında hiç bir şey kaybetmez.
Mevlana
OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome
Merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim. Eleştirin üzerine hemen düşünmeye başladım. Evet doğru özel istek üzerine yapıldı. Programda ARAÇ baş aktör. Diğerleri bu araca bağlı özelliklerin girildiği, masrafların, bakımları, yakıt alımlarının vs. tutulduğu fk ile bağlı olan detay tablolar.
ana menüde km güncelleme, yakıt girişi ve durum girişi gibi alanlar kullanıcının güncellemeleri daha hızlı yapmasını sağlamaya çalıştım. yani önce arac formunu aç oradan yakıt sayfasına git gibi işlemlerden ziyade hemen masa üzerinden geçiş yaparak aracın değişken bilgilerini değiştirebilmesini amaçladım.
Yapıcı veya yerici eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkür ve saygılarımla
Kolay gelsin
Öncelikle teşekkür ederim. Eleştirin üzerine hemen düşünmeye başladım. Evet doğru özel istek üzerine yapıldı. Programda ARAÇ baş aktör. Diğerleri bu araca bağlı özelliklerin girildiği, masrafların, bakımları, yakıt alımlarının vs. tutulduğu fk ile bağlı olan detay tablolar.
ana menüde km güncelleme, yakıt girişi ve durum girişi gibi alanlar kullanıcının güncellemeleri daha hızlı yapmasını sağlamaya çalıştım. yani önce arac formunu aç oradan yakıt sayfasına git gibi işlemlerden ziyade hemen masa üzerinden geçiş yaparak aracın değişken bilgilerini değiştirebilmesini amaçladım.
Yapıcı veya yerici eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkür ve saygılarımla
Kolay gelsin

- fatihtolgaata
- Üye
- İletişim:
Merhaba,
Sanırım geç oldu ama zararın neresinden dönersen kardır derler. Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Programı yaptığım kişilerden geri dönüş olmadığından şu an olduğu gibi duruyor. Link yenilemesi istenirse tekrar atarım.
Saygı ve sevgi ile kolay gelsin.
Sanırım geç oldu ama zararın neresinden dönersen kardır derler. Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Programı yaptığım kişilerden geri dönüş olmadığından şu an olduğu gibi duruyor. Link yenilemesi istenirse tekrar atarım.
Saygı ve sevgi ile kolay gelsin.