Merhaba;
Acentalığını yaptığımız bir firmanın bize tahsis ettiği web sayfasındaki (asp) alanda file type'li bir alan var ve buradan sürekli istenilen dosyaları gönderiyoruz.. Ben delphi de yazdığım bir programcıkla bu asp sayfasındaki bir çok form alanını yazacağımız-göndereceğimiz verileri otomatik olarak yazdırıp-gönderebiliyorum.. fakat bu type si file olan form alanına bir türlü istediğim dosyanın bilgisayardaki yolunu yazdırıp gönderemedim. Biliyorsunuz gönderilecek dosyayı seçmek için Gözat butonuna tıklamak ve açılan Dosya Seç penceresinden gönderilecek dosyayı seçmek gerekiyor.. dosya seçildikten sonra dosyanın bilgisayardaki yolu yandaki kutucuğa yazılıyor.. Bu alan text tarzı bir alan olsaydı Dsoya Seç penceresini hiç açtırtmadan göndereceğim dosyanın bilgisyarımdaki yolunu yazar gönder tuşuna delphiden bastırtabilir ve dosyayı göndertebilirdim..
Derdimi analatabildim mi bilmem ama , asp sayfasındaki file gönderme işlemini delphi üzerinden kod yazarak (dosyalarımız ve bilgisayardaki yolu belli olduğu üzre) otomatikleştirmek istiyorum. Çünkü tek tek göndermemiz gereken çok dosya var ve ben bunları bir döngü aracılığı ile hiç elle müdahale etmeden bize tahsis edilmiş asp sayfasından göndermek istiyorum..
Böyle bir şey mümkünmü dür ?
Her şey için teşekkür ederim..
Delphi den Asp de File type'li Form Alanına Yazma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
-
- Üye
Örnek İstesem ?
Lazio ;
Küçük örnek bir kodlama yada örnek uygulama istesem çok şey mi istemiş olurum..
Sitede de Httpreguest le ilgili bir-iki bir şey okudum ama çıkamadım içinden
Teşekkürler..
Küçük örnek bir kodlama yada örnek uygulama istesem çok şey mi istemiş olurum..
Sitede de Httpreguest le ilgili bir-iki bir şey okudum ama çıkamadım içinden
Teşekkürler..