TV kayıt programı nasıl yapabilirim?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
delphiibo
Üye
İletişim:

TV kayıt programı nasıl yapabilirim?

Mesaj gönderen delphiibo »

İyi günler arkadaşlar. Ben tv izleme programı yaptım ama bir de tv kayıt programı yapmayı düşünüyorum. Acaba internet üzerinden gösterilen kanalları nasıl kaydederim. Asf formatında kayıt yapan bileşenler elimde var ama her kanalı açmıyor. acaba bildiğiniz tüm kanalları açan componentler var mı?

yardımcı olan arkadaşlara çok tşk.
Onun tek dostu Allah
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

Başlık cevapsız kalmasın... Verdiğin bilgi biraz eksik kalmış...

- TV izleme programı yaptım demekle forma bir adet TWindowsMediaPlayer koyup URL'sine dilediğin TV kanalın streaming url'sini koymuş olmalısın. Yoksa bir bileşen mi kullandın ?

- Bileşen olarak DSPack TASFWriter kullanmış olmalısın bunlar hakkında da bilgi vermemişsin.

- Torry.NET'de ve Google'da araştırma yaparsan bir çok bileşen bulabilirsin. Yoksa size hazır kod yazıp bırakmamızı beklemiyorsunuz bunu ben biliyorum. :wink:
Resim
Resim ....Resim
dilekdurgun
Üye
İletişim:

Online TV kayıt

Mesaj gönderen dilekdurgun »

DS Pack bileşenleri Görüntüleri url den çekmiyor sadece audio ları kayıt ediyor.. bilginize
Kullanıcı avatarı
delphiibo
Üye
İletişim:

Re: Online TV kayıt

Mesaj gönderen delphiibo »

dilekdurgun yazdı:DS Pack bileşenleri Görüntüleri url den çekmiyor sadece audio ları kayıt ediyor.. bilginize
Ben de ki bileşenler DS pack bileşenleri. Bunlar Bütün TV url'rini açmıyor. Bazılarını mesela STV yi açıyor. Görüntüyü kaydedebiliyor. Ama benim istediğim tüm tv leri açması.
Onun tek dostu Allah
dilekdurgun
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen dilekdurgun »

Ben DS Pack ler ile Webden görüntü bile yakalamayı başaramadım :((