İyi günler arkadaşlar. Ben tv izleme programı yaptım ama bir de tv kayıt programı yapmayı düşünüyorum. Acaba internet üzerinden gösterilen kanalları nasıl kaydederim. Asf formatında kayıt yapan bileşenler elimde var ama her kanalı açmıyor. acaba bildiğiniz tüm kanalları açan componentler var mı?
yardımcı olan arkadaşlara çok tşk.
TV kayıt programı nasıl yapabilirim?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
TV kayıt programı nasıl yapabilirim?
Onun tek dostu Allah
Başlık cevapsız kalmasın... Verdiğin bilgi biraz eksik kalmış...
- TV izleme programı yaptım demekle forma bir adet TWindowsMediaPlayer koyup URL'sine dilediğin TV kanalın streaming url'sini koymuş olmalısın. Yoksa bir bileşen mi kullandın ?
- Bileşen olarak DSPack TASFWriter kullanmış olmalısın bunlar hakkında da bilgi vermemişsin.
- Torry.NET'de ve Google'da araştırma yaparsan bir çok bileşen bulabilirsin. Yoksa size hazır kod yazıp bırakmamızı beklemiyorsunuz bunu ben biliyorum.
- TV izleme programı yaptım demekle forma bir adet TWindowsMediaPlayer koyup URL'sine dilediğin TV kanalın streaming url'sini koymuş olmalısın. Yoksa bir bileşen mi kullandın ?
- Bileşen olarak DSPack TASFWriter kullanmış olmalısın bunlar hakkında da bilgi vermemişsin.
- Torry.NET'de ve Google'da araştırma yaparsan bir çok bileşen bulabilirsin. Yoksa size hazır kod yazıp bırakmamızı beklemiyorsunuz bunu ben biliyorum.

-
- Üye
- İletişim:
Online TV kayıt
DS Pack bileşenleri Görüntüleri url den çekmiyor sadece audio ları kayıt ediyor.. bilginize
Re: Online TV kayıt
Ben de ki bileşenler DS pack bileşenleri. Bunlar Bütün TV url'rini açmıyor. Bazılarını mesela STV yi açıyor. Görüntüyü kaydedebiliyor. Ama benim istediğim tüm tv leri açması.dilekdurgun yazdı:DS Pack bileşenleri Görüntüleri url den çekmiyor sadece audio ları kayıt ediyor.. bilginize
Onun tek dostu Allah
-
- Üye
- İletişim: