yan sanayisi olduğumuz bir firmanın portalına üyeyiz.
belli günlerde bu portala girip (kullanıcı adı ve şifreyle) , içeriği hep aynı olan bir linke tıklayıp , linkin bağlı olduğu dosyayı indiriyoruz.
(burada belirtmem lazım , link direkt dosya adını içermiyor , mutlaka çalıştırılması gerekiyor, sanırım kullanıcı adımıza göre farklı dosyaları download ettiriyor) link direkt dosyayı göstermiyor yani.
Bu işlemi Delphide yapabilirmiyim , yani bir butona basınca , ilgili siteye girsin ve ilgili linke tıklasın ve istediğim dosyayı istediğim yere indirsin.
(bu işlem sırasında bana siteyi göstermesine gerek yok)
forumda bayağı araştırdım ama bulamadım
Delphi 2007 / XP kullanıyorum
Teşekkürler.
Portaldan bilgi indirmek.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- tanerileri
- Üye
sormak istediğim şey şu idi.
hangi componentlerle yapabilirim , kısaca bir yol gösterebilirseniz , ben devamını getiririm.
biraz daha bilgi vermem gerekirse ,
belli bir web adresine username ve şifremle bağlanıp ,
o adresdeki bir kısayola tıklamak ve sonucunda bu kısayolun indireceği dosyayı , istediğim bir dizine kopyalamaka istiyorum.
bu kısayolu internet explor a kopyalyıp yapıştırdığımda , şifre ve username soruyor ve indiriyor , ama ben bunun programımdan yapmak istiyorum
teşekkürler.
biraz daha bilgi vermem gerekirse ,
belli bir web adresine username ve şifremle bağlanıp ,
o adresdeki bir kısayola tıklamak ve sonucunda bu kısayolun indireceği dosyayı , istediğim bir dizine kopyalamaka istiyorum.
bu kısayolu internet explor a kopyalyıp yapıştırdığımda , şifre ve username soruyor ve indiriyor , ama ben bunun programımdan yapmak istiyorum
teşekkürler.