Arkadaşlar Selamün Aleyküm .. Allah {cc} kolaylık versin. uzun zamandır aranızda bulunamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
geçenlerde delphi 7 nin vista da çalışabilmesi için ufak bir araştırma yaptım ve karşıma böyle bir şey cıktı ilk gördüğümde bayagı bir şaşırdım çünkü bazı duyumlara göre microsoft firması borland firmasını satın aldığını ve artık borland firması yeni versiyon üretmeyecegi denilmişti
bu araştırma sonucu bu dosyaya ulaştım ve kurulumunu yaptım dikkatli olmanız gereken önceki delphi 7 nizi kaldırmanızı istiyor ve kendini kurma işlemine başlıyor, ama yaklasık delphi 7 se 1 gb dan fazla boyutu olmasına rağmen setup dosyazını hazırlayan arkadaslar optimize ederek küçültmüşler program kurulurken size interbase yi , cobra , indy gibi seçenekleri sormuyor sanırım bir bilgisayara kurulmuş ve ordan sıkıstırma yapılıp yeniden setup haline getirilmiş .. kurulum bitince program files klasorunun içerisinde delphi7se\bin\delphi32.exe dosyasından calistirabiliyorsunuz biraz inceledim lite versiyonunu hazırlamışlar bazı özellikler kısıtlı ama açılışı ve derleme hızı mükemmel.. vista da deneme şansım olmadı denemek ve incelemek isteyen arkadaşlar kısa bir süre içerisinde link ölmeden burdan download edebilirler.
edit : link silindi!
Allah {cc} hepinize Kolaylık versin hoşcakalın.
Borland Delphi 7 Se (Second Edition) for Vista
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!