elektronik imza

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
meric89
Üye

elektronik imza

Mesaj gönderen meric89 »

s.a herkese kolay gelsin
ben yaptıgım programıma sayılardan kodlanarak girilen bir imza sistemi koymak istiyorum bunu en kolay hangi şekilde yapa bilirim
(örn: 12345 girilince işte şekil olarak benim imzam çıkacam ) şimdiden herkese teşekürler cevaplarınızı bekliyorum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

- İmza bir resim halinde mi yoksa imza dediğin şey imza atılmak üzere belge altında rezerve edilecek alan ve başlık için mi ?

- Resim istiyorsan resimlerin isimlerini bu kodlarla verirsin verilen kod ve uzantısı resim uzantısı olan dosya varsa basarsın. Veya kodları bir tabloda tutarsın karşılığını resim olarak nerede ve nasıl barındırdığını ayrıca kodlarsın. Bu koda karşılık gelen adresleme kodu ile işlem yaparsın.
Resim
Resim ....Resim
ulu coder
Üye

Mesaj gönderen ulu coder »

istediğin şey bi EasterEgg olabilir mi?

Kullanıcı herhangi bir anda 12345 tuşlarına bastığında senin imzanın çıkmasını istiyorsan forumda 'EasterEgg' konusunu araştır. Örnek vardı, kolay bişey.

Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
meric89
Üye

Mesaj gönderen meric89 »

arkadaşlar mesela programa giren kişi şifresini alacak ve imzasını kendi belirleyecek o kişini hangi şifresini ve imzasını ben belirlemiyecem yani bir sayı aralıgı var diyelim ama onlara tek tek hakim olamamki onu nasıl yapacam
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

Ben hala anlamadım imzası deyince nedir bu ? Forumlardaki aşağıdaki verdiğimiz kodlar mı ? Nerede görünecek ? Çok satırlı bişey mi ? HTML destekl mi ? vs. vs. sorular devame eder
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
meric89
Üye

Mesaj gönderen meric89 »

imzadan kastım aynı kredi kartı gibi ama benimkisi kagıta görünüm olarak çıkacam şifreyi girince imza gelecek anlata bildim inşallah
html filan yok
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

meric89 yazdı:imzadan kastım aynı kredi kartı gibi ama benimkisi kagıta görünüm olarak çıkacam şifreyi girince imza gelecek anlata bildim inşallah
html filan yok
Muharrem hocam bile anlamakta sorun cekmisse imzanızı gözden geçirin.

Önerim şu. Öncelikle herkes imzalarını atsın ve bunları resim olarak bilgisayara kaydedin.

Kullanıcıları tuttuğun bir tabloda da örneğin knullanici ve resim adi diye iki degerin olacak.

numara bu ise image1.loadfromfile xx diye kullanacaksın. mantık bu gerisi sana kalmış
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog
Kullanıcı avatarı
meric89
Üye

Mesaj gönderen meric89 »

yardımlarından dolayı teşekür ederim
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

işin görüldüyse ne mutlu.

sanırım "yardımlarınızdan" yazıp herkese teşekkür etmek isterken bir hata oluşmuş.
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog
Kullanıcı avatarı
meric89
Üye

Mesaj gönderen meric89 »

evet hatamı düzetiniziçin teşekür ederken yardımlarından dolayıdan butun arkadaşlarıma teşekür ederim dalgınlıktan kaynaklı inşallah bir daha olmaz :wink: