Datmax 4203 yazıya Canvas.TextOut medodu ile veri gönderiyorum. Fakat bu konuda hiç deneyimim olmadığı için ayarlarını beceremedim. İstediğim şu. Etiketi herhangi bir konumda yazıcıya taktıktan sonra otomatik olarak etiketin kesme noktasında konumlanacak ve yazdırma bittikten sonra da bir etiket boş atacak(yırtmak için). Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mehmet BOZKURT
Datamax 4203 barkod yazıcıya çıktı alma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba yazıcı markasından pek bişey değişeceğini sanmıyorum ben argox x-1000 yazıcılarda alırken Fastreport kullanıyorum.Sizde quickreport kullanabilirsiniz, kağıt boyutunu tek bir etiketin boyutuna ayarladıktan sonra yazıcı diğer işlemleri kendisi yapıyor.fastreport componentin varsa acces'da adı ve soyadından oluşan bikaç verilik örnek bir uygulama gönderebilirim(kodlarıyla beraber) quick reporttada vaktim olsaydı denerdim.. kolay gelsin.
barkot yazdırmanın en kolay yolu seri portton barkod yazıcıyı bağlamak ve bir component yardımı ile abrkod yazıcıya bilgiyi göndermektir. component olarak cport310 kullana bilirsin. seri iletişimde çok güzel bir comp.dur ve barkod yazıcının cd sinin içinde programing manuel dosyası vardır. oradan seri porta hangi bilgileri göndermen gerektiği yazmaktadır. şimdiden kolay gelsin.
Varsa Yoksa Delphi