merhaba arkadaşlar..
şimdi asp.net webformda fatura ekranında stok kartları butonuna tıkladığımda boyutlarını benim belirlediğim yeni bir tarayıcı penceresi açılıyor orda stok kartlarını listeleyen grid var kullanıcı stok kartı seç dediğinde pencere kapanacak ve seçilen stok kartının kodu ana penceredeki stok kodu bölümüne yazılacak...internette baktım window.opener komutundan bahsediliyor ancak bu sanırım javascript ben scripti nereye yazcam butonun on click olayına ne yazcam bi türlü çözemedim. aslında sanırım öğrenmem gereken bds 2006 içinden javascript bir fonksiyon tanımlamak(tabi ben tanımlamıycam internetten araklıycam) ve bu fonksiyonu dizayndan butonu seçip onun onclick olayında nasıl kullancam..yardımcı olursanız sevinirim..
webform da pop-up pencereden veri almak
popup açtırmak için javascript yazman gerekiyor zaten, işte bu js de window.open(..) ile popup ı açtıracaksın..
açılan pencerede kaydeı seçerken (seçtiğin element her ne ise artık) onclick de window.opener ile parent window daki bir element e erişerek değeri yazdıracaksın..
örnek..
http://www.webreference.com/js/tutorial1/opener.html
açılan pencerede kaydeı seçerken (seçtiğin element her ne ise artık) onclick de window.opener ile parent window daki bir element e erişerek değeri yazdıracaksın..
örnek..
http://www.webreference.com/js/tutorial1/opener.html
Re: webform da pop-up pencereden veri almak
hocam sağolasın.. zaten pop-up pencere açmayıda sizin yine bu forumdaki cevabınızdan aldım literal1.text li bişey var ya 
o cevapta aspx dosyasına şu kodu pas dosyasına şu kodu filan diye açık açık anlattığınızdan sorun olmadı.google dan window opener örneklerine baktığımda bu kadar açık değil belki o yüzden çıkamadım işin içinden.neyse verdiğiniz linkteki örneklerle biraz daha çalışma yapayım bugün...
kolay gelsin

o cevapta aspx dosyasına şu kodu pas dosyasına şu kodu filan diye açık açık anlattığınızdan sorun olmadı.google dan window opener örneklerine baktığımda bu kadar açık değil belki o yüzden çıkamadım işin içinden.neyse verdiğiniz linkteki örneklerle biraz daha çalışma yapayım bugün...
kolay gelsin