delphide puzzle yapımı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
White Rose
Üye
İletişim:

Re: delphide puzzle yapımı

Mesaj gönderen White Rose »

Battosai arkadaşım eleştirilerinizin çoğunda haklısınız ama, bizim amacımız sadece yardımcı olmak, yol göstermek
zaten programın açık kodunu verdim, incelenmesi ve bilgi edinilmesi için.
Programdaki kodları kullanarak, arkadaşlar farklı şeyler yapabilir yada kodları kendilerine göre değiştirerek
farklı uygulamalar ortaya çıkarabilir. Hazırcı olmakla elbette programcı olunmaz. Böyle yapan kendisine zarar verir.
Mutlaka inceleme, araştırma, çalışma ve gayret gerekir, hemde çok. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

Battosai yazdı:Benim anlamadığım ders geçmesi için neden bu arkadaşa hazır uygulama yapıyorsunuz...Yani şimdi bu arkadaş gidecek bunu ben yaptım hocam diyecek sınıfı geçecek..genelde zaten bizim okullarımızda böyle sınıf geçiliyor...ben delphide toplama yapamayacak adamların mezun olduğunu bilirim....yapmayın arkadaşlar bilmiyorsa geçmesin. Burda her sınıfta olduğu gibi kafa patlatan birşeyler yapmaya çalışan birkaç tane elemanın ne günahı var dimi...sonra herkes ben programcıyım diye çıkıyor piyasaya...tabi bu işte en büyük pay hocaların ve sistemin, hocalar kimin nee yapıp ne yapamayacağını biliyor zaten... ama malesefe vasıfsız ve birşey bilmeden mezun olunmalara her okul ve fakülte izin veriyor...sonrada üniversite bitirdim olunuyor...bitirenlerin hali ortada...yazılım işinde kafa beyin patlatmadan olmaz sayın hazırcı arkadaşlar....birde bu esra ne acayiptir ki ben yazılım işine girmeyecem diyor ama dgs ile mühendisliği girecem diyor, madem sevmiyorsun ne işin var bil.mühendisliğinde bu anlayış ile nasıl okursun orda bilmem...yani mühendisliği bitirince ne yapacaksın acaba?
Ben katılmıyorum sana üstad, Hayat onun hayatı dersi geçmiş olması ona ne sağlar + iyi niyetiyle ders için lazım olduğubnu söylemeseydi? bunu nasıl yapabilirim merak fln deseydi !

Saygılar.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]

Mesaj gönderen esra_87 »

ben programcı degılım programcı olmayıda dusunmuyorum.. bılgısayar demek sadece programlama demek degıldir
amacım hazıra konmak degıl. aldıgım kodları ıncelıyorum zatenn.. programı oldugu gıbı hocaya vermem zaten ımkansız her hafta rapor vermem gerekiyo. sadece bı fıkır amaclı yardım ıstedım.. yardım eden arkadasler ıcın cok tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

başlık geçici bir süre kilitlenmiştir.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Kilitli