Arkadaşlar hepinize saygılar diliyorum...
Biliyorum ki hepimizin sıkıntısıdır. 3. nesil bileşen kullanan (neredeyse yok gibi) programcı arkadaşların büyük derdidir bilgisayara format atmak. Format değilde sonradan yüklenen programlar özellikle delphi ve companetleri. bir kısmı setup bir kısmı dpk vs. libry pete tanımla ekle. bazen olmaz kaldır yeniden kur. inanın bir format bir ortalama 3 saat fazlası var eksiği yok. Çok araştırdım bir bilgi bulamadım. delphiyi kurarken yada delphiden sonra tüm companetleri bir tıklama ile yüklememnin kolay yolu, yada delphiyi en iyi çalışır durumunyken registir ayarlarıyla yedeğini almanın formattan sonra tekrar basitçe ve en az zamanda kurmanın yolunu bilen varmı?
Acronis yedeklem programaı alacaktım. demoyu kullandım sata diskimde çalıştıramadım. harddiskimdejki tüm bölümleri silip yeniden biçimlendirme yapmadan windowsu da yükleyemedim. ya ben beceremedim yada sata disklerde çalışmıyor.
önerisi olanlardan yardım bekliyorum. yoksa bunun için program yazacağım.
Delphi ve Companetleri otomatik yükleme
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
-
- Üye
- İletişim:
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
-
- Üye
- İletişim:
Re: Delphi ve Companetleri otomatik yükleme
arkadaşım walla harikasın da bunun nasıl kullanılacağı hakkında bir bilgi verisen çok ama çok memnun olurum. dün yine format attım 4 ssatten fazla zamanımı aldı .delphi 1 saatten fazla sürüyor.