merhaba arkadaslar
d7 fb
soyle bir sey yapmak istiyorum nasil bir yol izlemeliyim
ornegin musteri adini sectik musterikodu otomatik ilgili alana atilsin yani 01 dediginde a firmasi 02 dedigimde b firmasini otomatik tanimlamasi .
nasil bir table yapisi izlemeliyim.
tskler
otomatik deger
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: otomatik deger
Listeden seçilen ismin yanında koduda gösterip. ilgili satırın kod gösterdiğin fieldini alacaksınız.
ama verdiğin örnek tam tersi olmuş.
yazılan numaraya göre ismi getirmeyi. SQL ilede yapabilirsin.
editkod.exit işleminde sorguyu aç /kapa
editunvan a sonucu aktar.
ama verdiğin örnek tam tersi olmuş.
yazılan numaraya göre ismi getirmeyi. SQL ilede yapabilirsin.
editkod.exit işleminde sorguyu aç /kapa
editunvan a sonucu aktar.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

evet sql guzel fikir
ters olmus derken ben soyle dusundum kod daha kısa ve pratik oldugu icin kullanici kodu kutucuguna 01 yazip tab ile gectigi zaman adi kutucuguna a diye yazarsa daha pratik olur diye dusunmustum.
tskler.
ters olmus derken ben soyle dusundum kod daha kısa ve pratik oldugu icin kullanici kodu kutucuguna 01 yazip tab ile gectigi zaman adi kutucuguna a diye yazarsa daha pratik olur diye dusunmustum.
tskler.
Garibanus
yapman gereken tek şey sorguyu "müşteri kodu" editinin exit olayına yazman..
allah kolaylık vere.
allah kolaylık vere.
insanın özü tanımasına engel olan perdeleri;
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
burada bahsettiğin tam tersi olmuş da ondan dolayı.Vital yazdı: ornegin musteri adini sectik musterikodu otomatik ilgili alana atilsin
tskler
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..