Yazdırmam gereken bir etiket var, yazıcı Argox, kullandığım tool QuickReport. Gerek QuickReport örneklerinde ve gerekse kendi araştırmalarımda bunun için bir çözüm bulamadım. prn dosyaları ile de olabilir aslında ama fikirlerinize başvurmak istedim. Etiket aşağıdaki şekilde, fikirleriniz için teşekkürler.
Çok satırlı dikey etiket yazdırma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Kıdemli Üye
Çok satırlı dikey etiket yazdırma
Selamlar.
Yazdırmam gereken bir etiket var, yazıcı Argox, kullandığım tool QuickReport. Gerek QuickReport örneklerinde ve gerekse kendi araştırmalarımda bunun için bir çözüm bulamadım. prn dosyaları ile de olabilir aslında ama fikirlerinize başvurmak istedim. Etiket aşağıdaki şekilde, fikirleriniz için teşekkürler.

Re: Çok satırlı dikey etiket yazdırma
Kardeş Quick Report ile yazıları kolayca rotate edemezsin, bu yüzden Fastreport a geçmelisin. Çok daha başarılı sonuçlar alabileceğini göreceksin 

"Şu deredeki su,kaç kere değişti,yıldızların akisleri hep yerinde."
-
- Kıdemli Üye
İlgin için teşekkürler. Fastreport'u başka bir projede kullanıyorum ve marifetlerini biliyorum. Fakat sözkonusu projede tamamen QuickReport kullanıldığı ve designer yazıldığı için böyle bir şey yakın zamanda mümkün değil. Bir de konu rotate sorunu değil, rotate işlemini kodla da yapabilirim ancak burada asıl konu etiketler her bir kağıtta 4 adet ve ancak bunu yazdıktan sonra sonraki kağıda geçmeli. Bu da yapılabilir ama sorun etiket yazdırma modülü dinamik, isteyen istediği şekilde tasarlayabiliyor fakat böyle olunca da örnekteki gibi bir etiket yazdırma mümkün olmuyor, spesifik bir metod gerektiriyor. Tekrar teşekkürler.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
qrAngelLabel diye bir 3. parti bilesen vardi. isminden cok emin degilim ama dikey yazilara izin veren bir bilesendi. belki isinize yarar.
-
- Kıdemli Üye
İlginiz için teşekkürler, inceleyeceğim bileşeni.