delphi7 ve mssqlserver 2000 vista ile nasıl çalıtırırm?
-
- Üye
delphi7 ve mssqlserver 2000 vista ile nasıl çalıtırırm?
arkadaşlar delphi 7 ile mssql server2000 çalıştıramıyorum
yardımlarınızı rica edeceğim
yardımlarınızı rica edeceğim
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Re: delphi7 ve mssqlserver 2000 vista ile nasıl çalıtırırm?
Çalışması için delphi ye ihtiyacı yok zaten....
-
- Üye
üstadım allah razı olsun şuan delphiyi çalıştırıyorum ama 2000servere yükledim fakat system trayda görünen servicede not connected iletisi yer alıyorBattosai yazdı:Çalışması için delphi ye ihtiyacı yok zaten....
enterprice açılıyor local veritabanlarını görüyorum ama yazdığım programı çalıtıramıyorum
connect olamıyondur...username'e sa yaz şifreyi boş geç...default ayarı budur...
-
- Üye
arkadaşım hiç vistada çalıştırdınmı sa yaz parolayı boş geç diyosunda onu nered yapıyosun service managerde
hiç birşey göremiyorumki
hiç birşey göremiyorumki
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Her ikisini de vistada çalıştırıyorum. Zaten vistada yaptığım ilk ayar Ebeveyn Denetimini Kaldırmak oldu. Deneteim Masası -> Kullanıcı Hesapları -> [Kullanıcı Adım] ->Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni Aç veya Kapat altında gelen Bilgisayarınızı korumaya yardımcı olması için Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni (AUC) kullanın onay kutusundaki işareti kaldır. Daha sonra ister delphi olsun, isterse SQL Server 2000, bunları kurarken aldığım Bu program geçerli windows versiyonu ile uyumlu değildir. Devam etmek istiyor musunuz? mesajlarına da aldırmadan devam ederek kurulumumu bitrdim, şu anda bir sıkıntı yaşamıyorum ama vistanın da bu konu ile ilgili güncellemeleri olabileceğinden, sisteminizi güncellemenizi tavsiye ederim. Ayrıca admin yetkisinde kullanıcılarla çalışmaktayım.
Not:Delphi7 Second Edition adlı bir sürüm yayınlandı. Eğer bunu kullanırsanız uyarı mesajı da almayacağınız için normal çalışma şeklinize dönebilirsiniz veya bu uyarıyı bir daha göstermeyi seçmek te işe yarayacaktır
.
Not:Delphi7 Second Edition adlı bir sürüm yayınlandı. Eğer bunu kullanırsanız uyarı mesajı da almayacağınız için normal çalışma şeklinize dönebilirsiniz veya bu uyarıyı bir daha göstermeyi seçmek te işe yarayacaktır

Şaban Şahin AKMAN
-
- Üye
şaban ustam allah razı olsun ben bu laptopa xp yi zorla yükledim ama doğrusu vistada hoşuma gitmişti
yükleyip tekrar deneyeceğim açıklamaların için teşekkür derim bu arada diğer arkadaşlardanda allah razı olsun ilgi gösterip cevap yazdılar
sağolsunlar
yükleyip tekrar deneyeceğim açıklamaların için teşekkür derim bu arada diğer arkadaşlardanda allah razı olsun ilgi gösterip cevap yazdılar
sağolsunlar
-
- Üye
xp kurdum kardeş rahatladı hepsi alakadar olduğun için çok sağol allah razı olsunBattosai yazdı:connect olamıyondur...username'e sa yaz şifreyi boş geç...default ayarı budur...