Selam
Form-da Panel1 Label1 Label2 Timer1 var benim istediyim ise labeler panelin üzerinde Timer1 ile
yok olub tekrar çıkıyorlar ve label1 ve label2 yok olub tekrar göründüyü zaman panelin üzerini (5-10 saniyelik) .gif formatinda
kayıt etdirmek ve ya her hangi bir formatda kayıt etmek istiyorum bunu nasıl yapa bilirim
Bir dosya ekliyorum belki daha çok yardımıcı olur
Panel'in Üzerini 5-10 Saniyelik Kayıt
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Panel'in Üzerini 5-10 Saniyelik Kayıt
< The Best Boy >
- Trial_Cooder
- Üye
Re: Panel'in Üzerini 5-10 Saniyelik Kayıt
camtasia recorder ile yapabilirsin. kayıta başlamadan önce fixed ile o buttonun çevresini seç. bu kadar
Ben Başka bir program ile yapmak istemiyorum sadece delphi ile yapmak istiyorumTrial_Cooder yazdı:camtasia recorder ile yapabilirsin. kayıta başlamadan önce fixed ile o buttonun çevresini seç. bu kadar
< The Best Boy >
Formun canvas.copyrect özelliğini kullanarak panelin görünümünü *.bmp veya jpeg olarak kayıt edebilirsin.Bu meseleyi araştır bulamazssan yazarız bi kod . Ama ilk önce sen biraz uğraş.... 

Ben Panelin üzerini resim olarak diyil animate .gif olarak almak istiyorumBattosai yazdı:Formun canvas.copyrect özelliğini kullanarak panelin görünümünü *.bmp veya jpeg olarak kayıt edebilirsin.Bu meseleyi araştır bulamazssan yazarız bi kod . Ama ilk önce sen biraz uğraş....
eye paneli jpeg olarak alirsam sadece o anki olayları çeker ben ise panel üzerinde olan labelin yok olub tekrar çıktığı zamanı
kayit etdirmek istiyorum
< The Best Boy >