Arkadaşlar merhaba,
MYSQL 3.23 versiyonunu ve vt yöneticisi olarakta mysql front 2.5 kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var yaklaşık bir tablosunda 4000 kayıt olan bir tabloya mysql front üzerinden bir bilgi eklemek istediğimde yada değişiklik yapmak istediğimde mysql front programı kitleniyor. Acaba bu kitlenme neden meydana gelmektedir. kaydın fazla olduğundan mı, yoksa bir yerde bir hata mı var bulamadım deli olucam. Program üzerinden sorunsuz olarak istediğim kaydı değiştirip düzenleyebiliyorm ama ara vt yöneticisi ile yapamıyorum bunun için bana ne önerebilrisiniz arkadaşlar yada ne gibi bir çözüm yolu bulabilirim.
Yardımcı olan herkese şimdiden çok tşk ediyorum. ALlah cümlenizden razı olsun...
MYSQL Kitlenme sorunu...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
MYSQL Kitlenme sorunu...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Re: MYSQL Kitlenme sorunu...
4000 kayıt hiç bir veritabanı için çok kayıt değildir hatta azdır.Sorun muhtemelen programın kendisinde kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi...
Evet hocam farklı makinelere de kurup denedim ama sorun çözülmedi acaba mysql'in kullandığım versiyonundan olabilir mi die düşünmeye başladım ve hocam diğer bir olay acaba kullandığım versiyondan mysql'in yeni sürümlerine geçsem oluşturduğum tablolarda yada veri yapısında bir problem olur mu? Konu ile ilgili bir bilgi verebilirseniz çok memnun olurum hocam.
İlginize çok tşk ederim.
İlginize çok tşk ederim.
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Bir sorun olmaz, veri tabanınızı yükseltebilirsiniz.Büyük ihtimal MySQL frontda bir hata var. Değişiklik yapmak istediğiniz kaydı sql ile çekip onun üzerinde düzenleme yapmayı deneyin. SQLyog ile deneme yapın. Farklı programlar deneyin.
Evet hocam aynen dediğiniz gibi SQLyoq indirdim ve kurdum kilitlenen tabloların hiçbirinde kitlenmeden işlem yapabiliyorum mysqlfront'a göre daha kullanışlı gibi geldi bana. Bakalım kullanıcaz ve denicez.
Önerileriniz için çok tşk ederim sorunum böylece çözülmüş oldu allah cümlenizden razı olsun...
Önerileriniz için çok tşk ederim sorunum böylece çözülmüş oldu allah cümlenizden razı olsun...