WebBrowser1.Visible özelliği
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
WebBrowser1.Visible özelliği
Arkadaşlar valla abartmıyorum yarım saat uğraştım Visible özelliğini çalışıtıramadım ben bu webbrowser'in. :S Object Inspector'den False yapıyom olmuyo. Bilgisi olan var yazarsa sevinirim. Basit bişeydir muhakkak ama beceremedim :S
Re: WebBrowser1.Visible özelliği
s.a.
Benim de aynı şey başıma gelmişti. Aşağıdaki şekilde sorunu çözebilirsin bence:
Benim de aynı şey başıma gelmişti. Aşağıdaki şekilde sorunu çözebilirsin bence:
Kod: Tümünü seç
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
webbrowser1.Top:=webbrowser1.Height*-2;
end;
valla saolsın ama bunun başka bi yolu olması gerekiyo bence. zaten karşlık olarak istenen değer boolen yani true veya false değil işletim sistemi vista olduğu için yardım menüsü çalışmıyo bakamadım. başka bi değer istiyo yani WordBool olarak bir değer istiyo :S. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Sanırım WebBrowser için Visible başka bir amaçla kullanılmaktadır. Öneri için bir kaç yol.
-TControl(WebBrowser1).Visible:=False; şeklinde kodla ve TControl sınıf kodu çalışsın. (İstediğin şekilde)
-WebBrowser1.Hide; ile gizle
-Hiç olmadı Panel içine koy o paneli gizle
.
Not:Eğer visible değerini okuman gerekiyorsa yine TControl(WebBrowser1).Visible kodunu kullanarak okumanda fayda var.
-TControl(WebBrowser1).Visible:=False; şeklinde kodla ve TControl sınıf kodu çalışsın. (İstediğin şekilde)
-WebBrowser1.Hide; ile gizle
-Hiç olmadı Panel içine koy o paneli gizle

Not:Eğer visible değerini okuman gerekiyorsa yine TControl(WebBrowser1).Visible kodunu kullanarak okumanda fayda var.
Şaban Şahin AKMAN