Selam arkadaşlar çalıştığım okul için hazırladığım ders zili programını paylaşmak istiyorum. Okula Zil sistemi kurulunca programı kullanmaktan vazgeçtik. Bu yüzden bitirdiğim kadarıyla sizlerle paylaşmak istedim. Hatalarım muhakkak vardır o yüzden şimdiden affınıza sığınıyorum.
Zilli 1.0 İNDİR
Okullar için ders zili programı Zilli 1.0
Okullar için ders zili programı Zilli 1.0
En son rdsoft tarafından 04 Şub 2009 08:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: Okullar için ders zili programı Zilli 1.0
Adıda çok acaipp..
bir bakalım belki işimize yarar.
Bu arada dosya 7370 KB
Bu arada dosya da setup var. Bende Source var zannetmiştim.

bir bakalım belki işimize yarar.
Bu arada dosya 7370 KB
Bu arada dosya da setup var. Bende Source var zannetmiştim.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Dosyanın büyük olması içindeki müzik dosyalarından kaynaklanıyor. Kodlara gelince istersen paylaşabilirim.
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Kim istemez ki
. Eminim örnek olması açısından bir çok kişinin inceleyeceği bir projedir.

Şaban Şahin AKMAN
+1sabanakman yazdı:Kim istemez ki. Eminim örnek olması açısından bir çok kişinin inceleyeceği bir projedir.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

rdsoft link çalışmıyor.Linki düzeltirken açık kaynak kod linki de koymayı unutmayın 

Haydar arkadaşım linki güncelledim. Kaynak kodunu paylaşma olayına gelince öncelikle bu bölüm paket programlar bölümü olduğu için programlarını yayımlayan arkadaşlar kaynak kodlarını yayımlamak zorunda değiller. Gerçi benim için kaynak kodları vermek problem değil yalnız kullandığım componentler Delphi'nin standart componentleri olmadığı için bundan vazgeçtim.
Hocam tabaki zorunda değilsiniz bizde böyle bir şey kastetmedik yayınlarsanız iyi olurdu kodlarınızı projelerimizde yardımcı olurdu.Yinede siz bilirsinizpaket programlar bölümü olduğu için programlarını yayımlayan arkadaşlar kaynak kodlarını yayımlamak zorunda değiller
componentlerin de ismini yayınlarsanız sorun olmaz tahminimcomponentler Delphi'nin standart componentleri olmadığı için bundan vazgeçtim.
Progarmınız güzel olmuş.Tebrikler