BreakPoint çalışmıyor
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
BreakPoint çalışmıyor
Daha önce yazılmış bir projede çalışıyorum. Belli yerere breakpoint koyup takip etmek istiyorum. Ama programı f9 ile run ettikten sonra breakpoint koyduğum yer çarpı işaretini alıyor. aktif olmuyor yani. bu neden olabilir?
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Selam,
Compile sırasında elemine edilen satırlarda bp koysanız da execution durmaz. Misal bir satır var
i := i;
yada;
i:=j;
if i <> j then begin
...
end;
Bunun gibi aslında nop olan satırlar derleme sırasında ayıklanır ve final koddan ve bağlı olarak debug information dan çıkartılır. Doğrudan sizin sorununuzun cevabı değil ama bilgi olması iyi olur diye düşündüm. Sonra niye durmuyor burda bu program diye aranabilirsiniz.
Compile sırasında elemine edilen satırlarda bp koysanız da execution durmaz. Misal bir satır var
i := i;
yada;
i:=j;
if i <> j then begin
...
end;
Bunun gibi aslında nop olan satırlar derleme sırasında ayıklanır ve final koddan ve bağlı olarak debug information dan çıkartılır. Doğrudan sizin sorununuzun cevabı değil ama bilgi olması iyi olur diye düşündüm. Sonra niye durmuyor burda bu program diye aranabilirsiniz.
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
Re: BreakPoint çalışmıyor
delphi 2009 kullanıyorum bende de aynı sorun var ama çözülmedi.
yeni bir projede çalışıyor ama kendi projemde çalışmıyor.
neden olabilir bu;?
yeni bir projede çalışıyor ama kendi projemde çalışmıyor.
neden olabilir bu;?