Brcc32.exe

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye

Brcc32.exe

Mesaj gönderen CiTiZEN »

slm arkadaşlar delphinin brcc32 resource düzenleyici programını kendi programımda kullanmak istiyorum fakat sorunlarım var birincisi
bu program ücretli mi kendi sattığım programlarımda kullanabilir miyim?
ikincisi ise bu programın işini yapabilecek delphi kodları var mı yanı programım bir res dosyası oluşturup içine dosya gömebilir mi?

kolay gelsin.
UWESIS CORPORATION
khanco
Üye
İletişim:

Re: Brcc32.exe

Mesaj gönderen khanco »

delphi nin lisansı bunu dağıtmana izin veriyormu? sadece kendi kullanımın içinmi lisanslı acaba ?
NeverFear
Üye

Mesaj gönderen NeverFear »

1. brcc32.exe dosyasını dağıtamazsın. lisanslı
2. res dosya oluşturma ve bu dosyalarla çalışma konusunda viewtopic.php?f=19&t=11908&hilit=res+dosya adresinden yararlanabilirsin.
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

CiTiZEN yazdı:slm arkadaşlar delphinin brcc32 resource düzenleyici programını kendi programımda kullanmak istiyorum fakat sorunlarım var birincisi
bu program ücretli mi kendi sattığım programlarımda kullanabilir miyim?
ikincisi ise bu programın işini yapabilecek delphi kodları var mı yanı programım bir res dosyası oluşturup içine dosya gömebilir mi?

kolay gelsin.
mxstorage diye bir component var. ben bununla exemin içine dosyaları gömmüştüm istediğim zamanda açıyordum....

detaylı incelersen işine yarayabilir.

işin aslı bence internal kullanacağın bir zip dosyası bile işini görecektir ama
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog
Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye

Mesaj gönderen CiTiZEN »

Hocam hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için işimi bat dosyasıyla hallettim .cab oluşturuyorum dosyalarıda onun içine gömüyorum sanırım bi sorun çıkmaz
UWESIS CORPORATION