Arkadaslar merhaba
Character spacing expanded fonksiyonu. Bu funksiyon metin programlarinda karakterlerin arasini aciyor (genisletiyor). Character Spacing Effects basligi altinda karakterlerin özeliklerini belirliyor. Fonksiyonla ilgili bir örnege raslayamadim. Umarim bir bilen vardir.
Selamlar
Character spacing expanded
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Character spacing expanded
Hayat tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaya değer.
Re: Character spacing expanded
s.a.
söylediğin fonksiyonu ilk defa duyorum.
Ama courier tipi fontlarda kullanılabilecek bi iki yana yasla fonksiyonu yapmıştım. aralara boşluk ekliyordu. eğer işine yararsa onu gönderebilirim ama kodlar şuan yanımda değil bir iki gün beklemen gerekebilir.
kolay gelsin.
söylediğin fonksiyonu ilk defa duyorum.
Ama courier tipi fontlarda kullanılabilecek bi iki yana yasla fonksiyonu yapmıştım. aralara boşluk ekliyordu. eğer işine yararsa onu gönderebilirim ama kodlar şuan yanımda değil bir iki gün beklemen gerekebilir.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Re: Character spacing expanded
Merhaba
ilginiz icin tsk ederim. Bu özellikler Metin yazilimlarinda var. Mesala Wor'da Bir metnin arasini istenilen oranda büyütüyor. Ama sizin bahsettiginiz gibi bosluk koymuyor. Karakterin genisletiyor. Fonksiyonun ismi nedir onu bilmiyorum. Ama ingilizcede bu baslik altinda veya "Character Spacing Effects" basligi altinga geciyor. Umarim sizin göndereceginiz kod isimi görür.
Hosca kalin
ilginiz icin tsk ederim. Bu özellikler Metin yazilimlarinda var. Mesala Wor'da Bir metnin arasini istenilen oranda büyütüyor. Ama sizin bahsettiginiz gibi bosluk koymuyor. Karakterin genisletiyor. Fonksiyonun ismi nedir onu bilmiyorum. Ama ingilizcede bu baslik altinda veya "Character Spacing Effects" basligi altinga geciyor. Umarim sizin göndereceginiz kod isimi görür.
Hosca kalin
Hayat tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaya değer.