windows penceresini öne getirmek
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
windows penceresini öne getirmek
s.a.
arkadaslar windows pencerelerinin arkasındaki form umu nasıl en ön plana alabilirm.
arkadaslar windows pencerelerinin arkasındaki form umu nasıl en ön plana alabilirm.
En son samety81 tarafından 01 Şub 2007 09:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yardıma İhtiyacım var galiba TAM burda 

mrmarman Tarih: 30 Oca 2007 08:01 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen Konu başlığını uygun bir ifade ile değiştirin. Üyelerimiz ara yaparken bunlara titizlik gösterilmediğinden sonuçları pass geçebiliyorlar...
abi en iyi başlık budur diye düşündüm
başka ne koyabileceğimki
abi bütün açtıgım konuların baslıklarını kötü buluyon bana garezin mi var
ama elimden geldiğince dikkat ediyorum
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen Konu başlığını uygun bir ifade ile değiştirin. Üyelerimiz ara yaparken bunlara titizlik gösterilmediğinden sonuçları pass geçebiliyorlar...
abi en iyi başlık budur diye düşündüm
başka ne koyabileceğimki

abi bütün açtıgım konuların baslıklarını kötü buluyon bana garezin mi var

ama elimden geldiğince dikkat ediyorum
Yardıma İhtiyacım var galiba TAM burda 

s.a.
@samaty81 eminimki sana garezi yoktur.
başlık olarak "windows penceresini öne getirmek" olabilir mesala.
başlığı okuduğumuz zaman bizi nasıl bir sorunun beklediği hakkında tahminde bulunabilelim veya başlık bizi meraklandırsın(tabi konuyla ilgili bir şekilde)
kolay gelsin.
@samaty81 eminimki sana garezi yoktur.
başlık olarak "windows penceresini öne getirmek" olabilir mesala.
başlığı okuduğumuz zaman bizi nasıl bir sorunun beklediği hakkında tahminde bulunabilelim veya başlık bizi meraklandırsın(tabi konuyla ilgili bir şekilde)

kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
@samety81
- Uyarılarımın farazi olduğubu değerlendiriyorsan açıkça söyle.
- Lütfen şimdi hiç sıkılmadan herhangi bir konuda arama yapıp sonuçlardan aradığını bulmaya çalış. Başlıkların çoğunun ne derece içerikle anlamsız olduğuna -yardıma ihtiyacı olan kişi gözüyle- sen de hak vereceksin.
- Ayrıca sadece sen değilsin ki!? Ama buna devam edecek olursan -sen ya da başkası için- şaka olarak söylediğin şey cidi olur, garez veya ne isim veriyorsan gerekli cezai işlem yapılır.
- Uyarılarımın farazi olduğubu değerlendiriyorsan açıkça söyle.

- Lütfen şimdi hiç sıkılmadan herhangi bir konuda arama yapıp sonuçlardan aradığını bulmaya çalış. Başlıkların çoğunun ne derece içerikle anlamsız olduğuna -yardıma ihtiyacı olan kişi gözüyle- sen de hak vereceksin.
- Ayrıca sadece sen değilsin ki!? Ama buna devam edecek olursan -sen ya da başkası için- şaka olarak söylediğin şey cidi olur, garez veya ne isim veriyorsan gerekli cezai işlem yapılır.

- Bak şimdi, bilmemek göreceli bir konu.
- Soracağın sorunun başlığı, soru ile ilişkili olsun istiyoruz. Şimdi diyeceksin, "bu yazdığım da ilişkili!?"
- Bu yazdığın başlığın konu ile yakınlığı ne kadar biliyor musunu ? "Delphi" kelimesinin konuya yakılnlığı kadar. Önceki başlıkta sana örnek bir başlık sunmuş olduğumu hatırlıyorum. Her seferinde bunu biz yapamayız. Soracak sorunuz varsa, başlıkta konu ile ilgili basit bir giriş cümlesi ile bilgi vermeniz gerekir. Ancak bu sayede ilgili kişileri konuya dahil edebilirsiniz.
- @aslangeri ne güzel örnek bir cümle kurmuş. Bu kadarını kuracak kadar ifade gücün var olduğunu görüyoruz ama kullanmıyorsun buna kızıyorum.
- Soracağın sorunun başlığı, soru ile ilişkili olsun istiyoruz. Şimdi diyeceksin, "bu yazdığım da ilişkili!?"
- Bu yazdığın başlığın konu ile yakınlığı ne kadar biliyor musunu ? "Delphi" kelimesinin konuya yakılnlığı kadar. Önceki başlıkta sana örnek bir başlık sunmuş olduğumu hatırlıyorum. Her seferinde bunu biz yapamayız. Soracak sorunuz varsa, başlıkta konu ile ilgili basit bir giriş cümlesi ile bilgi vermeniz gerekir. Ancak bu sayede ilgili kişileri konuya dahil edebilirsiniz.
- @aslangeri ne güzel örnek bir cümle kurmuş. Bu kadarını kuracak kadar ifade gücün var olduğunu görüyoruz ama kullanmıyorsun buna kızıyorum.

Re: windows penceresini öne getirmek
Polomik yapmaktan soru güme gittmiş...
- hi_selamlar
- Üye
Re: windows penceresini öne getirmek
ikurt07 yazdı:Polomik yapmaktan soru güme gittmiş...

Herkes cahildir, bazi konularda.