Mini Player 3.0 ile müzik çalarınızı sesinizle yönetin

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
rdsoft
Üye
İletişim:

Mini Player 3.0 ile müzik çalarınızı sesinizle yönetin

Mesaj gönderen rdsoft »

Merhaba arkadaşlar daha önce Mini Player diye isimlendirdiğim medya dosyalarını yürüten programı sizinle paylaşmıştım. Mini Player'ın bu yeni versiyonunda mikrofon yardımıyla vereceğiniz komutları program algılayarak yerine getirecektir (çal,dur,ileri gibi).

Programın düzgün çalışması için kulaklığı olan bir mikrofon kullanmanızı tavsiye ederim. Program tam olarak tamamlanmadığından dolayı ortaya çıkabilecek hatalardan ve eksikliklerden dolayı şimdiden özür diliyorum.

Not: Bu özelliği kullanmak için aşağıdaki linkteki eklentiyi bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.

Eklentiyi indirmek için kullanacağınız link:

http://www.innoteem.com.tr/indirme_odas ... APIF20.zip

Mini Player 3.0 programını indirmek için gerekli link:

http://rapidshare.com/files/212938584/M ... r.rar.html
En son rdsoft tarafından 24 Mar 2009 03:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Re: Mini Player 3.0 ile müzik çalarınızı sesinizle yönetin

Mesaj gönderen conari »

Şarkı ismi söyler isek algılayabilirmi acaba? :D :mrgreen:
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Mesaj gönderen Battosai »

Şöle ara diyeceksin sonra parçanın ismini söyleyip çal bakyım dedin mi o vakit güzel bir program olur....Ama basit haliyle bile farklı bir uygulama, zaten bu tarz uygulamalara yavaş yavaş bizde geçsek olacak zira önümüzdeki yıllarda sesle çalışma mevzusu standart olabilir böyle giderse :) Hatta direk beyinden çalışan projeler var bildiğinz gibi heralde en güzeli bu olurdu.Parmaklar dinlenir... program yazarken çay,kahve veya pastamızı yiyebiliriz :twisted:
Kullanıcı avatarı
uranyum238
Üye

Mesaj gönderen uranyum238 »

Ben de şöyle bir hata verdi ; Application Error başlığı altında Exception EOleSysError in Module at Mini Player 3.0.exe at 000FCB29 Sınıf kaydedilmemiş. Bilginize...
Kullanıcı avatarı
rdsoft
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen rdsoft »

Sağol kardeş uyardığın için başka bir bilgisayarda programı denemediğim için çalışacağını düşündüm. En yakın zamanda problemi çözüp tekrar yayımlayacağım.
Kullanıcı avatarı
rdsoft
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen rdsoft »

Merhaba arkadaşlar Mini Player programındaki hatayı düzeltip yayımlayacağımı söylemiştim. Windows XP ve ayrıca Vista daki testlerimde o malum hata ile karşılaşmadım. Programda değişikliklerde var tabi umarım sorunsuz sizlerin bilgisayarında da çalışır.

Programın düzgün çalışması için kulaklığı olan bir mikrofon kullanmanızı tavsiye ederim. Program tam olarak tamamlanmadığından dolayı ortaya çıkabilecek hatalardan ve eksikliklerden dolayı şimdiden özür diliyorum.

Not: Bu özelliği kullanmak için aşağıdaki linkteki eklentiyi bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.

Eklentiyi indirmek için kullanacağınız link:

Ekletiyi indirmek için Tıkla

Mini Player 3.0 programını indirmek için gerekli link:

Programı indirmek için Tıkla