Yapmak istediyim Program Okul ile ilgili olucak. Okul,Öyretmen,Çocuklar Ların aldığı puan ( ayrı-ayrı fenler için) ile ilgili bilgiler tutulacak.
ben istiyorum ki Veri Tabanını 3-bölüme ibaret olsun
VT1 > Okul Bilgileri
VT2 > Öyretmen Bilgileri
VT3 > Öyrenci Bunaları (Fenler ile birge)
bu vt-lerin hepsinini Bir Programdan kulanmak istiyorum. Ayrıca bu VT-lara internet üzerinden bağlanıb Kulanılması da gerekli
(bunun için ayrı bir program hazırlanacak)
Ben hangi VT kulanmalıyım ki bu program için uygun olsun ve hangi yöntemi izlemeliyim bana doru bir yol gösterirseniz mutlu olurum . Lütfen Yanlış Yöntem söylemeyin bu benim için çok önemli.
Şimdiden Teşekürler
Veri tabanı kurmam için yradım edermisiniz
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Veri tabanı kurmam için yradım edermisiniz
< The Best Boy >
Re: Veri tabanı kurmam için yradım edermisiniz
Selamlar,
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yazılım konusunda da pek deneyimli değilsiniz sanırım. Mesleğiniz nedir? Tavsiyelerde bulunmak istiyorum ancak düzeyinizi bilmeliyim ki anlayabileceğiniz düzeyde anlatmam gerekecek. Biraz bahseder misiniz kendinizden.
Kolay Gelsin
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yazılım konusunda da pek deneyimli değilsiniz sanırım. Mesleğiniz nedir? Tavsiyelerde bulunmak istiyorum ancak düzeyinizi bilmeliyim ki anlayabileceğiniz düzeyde anlatmam gerekecek. Biraz bahseder misiniz kendinizden.
Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Ben öyrenciyim 14 yaşım var bilgisayarla çok ilgileniyorum
< The Best Boy >
Bence önce Veritabanı nedir , Nasıl oluşturulur onu araştırmalısın. Çünkü böyle bir programı tek bir veritabanı oluşturarak yapabilirsin. Bu veritabanında ise birden fazla tablo kullanarak istediğin modülleri oluşturabilirsin.
Programa uzaktan erişim yapılmasını istiyosan Firebird kullanmanı tavsiye ederim. Bununla ilgili istemediğin kadar döküman var.
Ogretmen Tablosu ....
Ogrenci Tablosu...
Okul Tablosu...
Kolay gelsin.
Programa uzaktan erişim yapılmasını istiyosan Firebird kullanmanı tavsiye ederim. Bununla ilgili istemediğin kadar döküman var.

Ogretmen Tablosu ....
Ogrenci Tablosu...
Okul Tablosu...
Kolay gelsin.