selam arkadaşlar;
quickreportta bir form duzenledim yalnız formun, bie uzun text kısmı var, bunun ikinci sayfaya aktarılması ve devam etmesi gibi bir durumu varmıdır
saygılar
quickreportta yazılan yazının ikinci sayfaya aktarılması
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: quickreportta yazılan yazının ikinci sayfaya aktarılması
Net olarak anlayamadım ama uzun bir yazının ikinci sayfada sığmayan kısmının yazdırılmasını mı istiyorsunuz? Yoksa bir yazı ve bunun özeti mevcutda, ilk sayfada özeti ikinci sayfada özet ve yazıyı mı yazdırmak istiyorsunuz?
rapor şöyle ilk sayfada uzun bir text oluşuyor bu textin o sayfa dolduktan sonra diğer sayfaya geçmesi gerekiyor.
aynı zamanda bu uzun text bazı başlıkları arasında kalıyor, yani text in diğer sayfaya geçmesiyle diğer başlıklarında diğer sayfaya geçmesi gerekiyor.
teşekkürler
saygılar
aynı zamanda bu uzun text bazı başlıkları arasında kalıyor, yani text in diğer sayfaya geçmesiyle diğer başlıklarında diğer sayfaya geçmesi gerekiyor.
teşekkürler
saygılar
sorunu cozdum arkadaslar:
quicreport ta bir detail icerisinde richedit olusturup autostretch ozelligini true yapınca sayfada fazla metni diger sayfaya aktarıyor
quicreport ta bir detail icerisinde richedit olusturup autostretch ozelligini true yapınca sayfada fazla metni diger sayfaya aktarıyor
O kısmını biliyordum ancak başlıkları nasıl tekrarlayacağını bilmediğimden cevap yazmamıştım.