arkadaşım istersen istediğin kadar hacker ol ama insan ol. Sen insansinki buradasın. Sen insansın ki bu sıcak ortama katılmışın. Bişeyler sormuşun yada cevaplamışın ne güzel. ama kodlarının arasında hala hacking hack hacker filan geçince ister istemez bütün arkadaşlarımız rahatsız olmuştur. Şahsen ben rahatsız oldum.
Delphiyle uğraşmana bişey demiyoruz. Hackersan yada hack ile ilgileniyosan delphiyi boşver birazda crack araştır. Son zamanlarda crack bulmakta zorlanıyoruz diye yakınan bi sürü kişi var vesselam bilmem anlatabildimmi. bunun gibi konular.
İlk önce hack nedir onu bir öğrenelim. hacker ile lamer arasındaki farkı kavrayalım. ondan sonra hacking yazalım bence. Ben hackermiyim? daha o kadar bilmiyorum belki bilsem lamer olurdum.
Kim istemezki günde trilyonlar cebine indirmeyi. insan istemez. Sende insansın. Hack olayını bırakmışın. Seni tebrik ediyorum.
Biraz sinirlenmiş gibisin. Ama sinirlenme bence. Sadece forum sakinleri senin hack vs gibi şeyler yazdığını görünce biraz canı sıkılmış hepsi bu
Saygılar.
sana katılıyorum hüseyin beye saygı gösteriyorum büyüğümüzdür
hacker olayını bıraktım ben fazla bunun üstüne düşmeye gerek yok zaten ben bıkmışım site hackliyonda ne oluyor sadece millete zarar veriyorsun okadar paramı kazanıyon hackliyon diye bende böyle düşünüp bıraktım bu işleri ama ben hackking olan nickimi seviyorum ben bu nicki hacker değilkende kullanıyordum bana bu nicki bi arkadaş önermişti zamanında benimde hoşuma gitmişti kullanıyorum bence bunda bi kusur yok ben orda yazarklen hackerlıktan falanda bahsetmedim ***
Selametle
Gerginliğe mahal yok arkadaşlar, rahatlayın biraz.
NOT : Site yönetimi gerekli müdaheleleri yapıyor. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız arkadaşca uyarabilirsiniz. Ama olayı tartışma boyutuna taşımayın lütfen.