sel.al.arkadaşlar.ne olduysa ibexpertime birşey oldu .ibexpert açılırken ibexpertin bi karşılama ekranı var o ekranda register edilen database bilgilerini okurken hata veriyor .verdiği hata şu(( "Error Message: Ungültiges Argument zum Codieren des Datums")) bu hatayı ibexpert açıılrken veriyor ve daha sonra ibexpertte ki db explorer alanı gelmiyor.wiev dan dbexplorer ı göster dediğimde db explorer boş geliyor .database register edilemiyor.
1)ibexpertin en son sürümünü kurdum yine aynı hatayı verdi
2)ibexperti uninstal ettim daha sonra harddiskte ibexpertle ilgili ne varsa sildim regedit de ne varsa sildim yeniden kurdum olmadı.
bu hatayla karşılaşanlar oldumu.birde ibexpert register edilen database bilgilerini nerde tutuyor.eğer bu bilgileri nerde tuttuğunu bulabilrsem sanırım sorun hallolacak.
ibexepertte hata
Re: ibexepertte hata
Aynı sorun son 3 gündür bende de oluştu ne yaptıysam düzelmedi " ibexpert register edilen database bilgilerini nerde tutuyor" demişsin meron06 benim bilgisayarda bakmadığım yer kalmadı bulamadım, her açılışta nasıl buluyosa buluyor dosyaları sanırım hata vt lerden birinden kaynaklanıyo ama bir türlü çözemedim son çarem format atmak olucak sanırım 3 gündür elim ayağım kilitlendi hiçbişi yapamıyorum.
Sorun vt lerden birinde diyorum ama programlarda sorunsuz çalışıyor. Hani hata olsa vt de program çalışmaz diye düşünüyorum.
Sorun vt lerden birinde diyorum ama programlarda sorunsuz çalışıyor. Hani hata olsa vt de program çalışmaz diye düşünüyorum.
Gönderdiğiniz hata mesajı tarihle ilgili. Bilgisayarınızın tarih ve saat ayarlarını kontrol edin. Geçen hafta saatler değişti. Belki ondan kaynaklanan bir sorun olabilir.
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.
arkadaşım tekrar merhaba;
Programlarının veya veritabalarının yedeklerini alıp sistem geri yükleme yaparsan sorun kalmıyor ortada, bendeki sorun sanırım kendi yazdığım bi udf den kaynaklanıyodu çözümü bu şekilde buldum şu an sorunsuz çalışıyor. Firebird server hata verdi sadece onuda yeni yükledim hiç sorun kalmadı.
Programlarının veya veritabalarının yedeklerini alıp sistem geri yükleme yaparsan sorun kalmıyor ortada, bendeki sorun sanırım kendi yazdığım bi udf den kaynaklanıyodu çözümü bu şekilde buldum şu an sorunsuz çalışıyor. Firebird server hata verdi sadece onuda yeni yükledim hiç sorun kalmadı.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
bu sorun bende de basladi ama henuz bi cozum bulamadim. sistem geri yukleme falanda yapmak istemiyorum simdilik
-
- Kıdemli Üye
Aynı hata bende de oldu, buradan çıkan sonuç ya bir bug var ya da özel bir kontrol. Önce kaldırdım, klasörünü de komple sildim ve yeniden kurdum sorun kalmadı. Register edilen veritabanlarına ait bilgileri kendi klasörü içinde birkaç dosyada tutuyor, HK-Software klasöründe.
arkadaşlar sorunu çözdüm.document and setting klasörünün üzerinde sağ tuş arayı tıklayın .gizli dosyalarda arayı seçin.ibexpert diye aratın.stg uzantılı dosyaları silin.yada ibexpert le ilgili ne bulursa silin.sistemi yeniden başlatın.ibexperti yeniden yükleyin sorun çözülüyor.ben bu şekilde çözdüm.tabi önce ibexperti uninstal edin bu işlemi yapmadan önce.