BPL içindeki forma erişme (Yarısı çözüldü

Sonra gene çözümü aşağıdaki gibi çözmüştüm.
ancak yukarıda belirttiğim gibi fonksiyonu dll den çağırdığım zaman yukarıda da belirttiğim gibi Acces violation hatası ile karşılaşmştım.Lost Soul yazdı:Problemi aşağıdaki kod ile çözdüm
Bu işlem normal uygulamada sorunsuz çalışıyor.Kod: Tümünü seç
var s: String; PCommon : HModule; AForm : Tform; begin s:= extractfilepath(application.ExeName)+'Common.bpl'; PCommon:=LoadPackage(s); if PCommon <> 0 then begin Aform := Application.FindComponent('cariliste') as TForm; Aform.ShowModal; if PCommon<>0 then try UnloadPackage(PCommon); except end; if PCommon<>0 then try FinalizePackage(PCommon); except end; end; end;
Ancak bu kodu DLL içinde kullandığım zaman aşağıdaki gibi bir hatayla karşılaşıyorum
Access violation at address 017A5930 in module 'CommonInterFace.dll'. Read of address 00000000.
dll için ayrıca bişey mi yapmam gerekiyor.
Baktım olcağı yok CommonInterface.dll oluşturmak yerine CommonInterFace.pas isimli unit oluşturdum.
Buraya kadar herşey çok güzel ve sorunsuz çalıştı.
Ancak ne zamanki aynı uniti (CommonInterFace.pas) diğer bpl dosyama da import etiim o zaman iş bozuldu

Bir stok, cari ve fatura için ayrı ayrı BPL modüllerim var.
her biri tek başına güzel güzel çalışıyor.
ama ne zamanki birini çağırıp sonra da başka bir modülü çağırsam işte o zaman windows'un o gıcık hata sesi eşliğinde
Cannot load package 'carikart.' It contains unit 'CommonInterFace,'which is also contained in package 'StokKart'
hatası alıyorum.
hatanın sebebi her iki bileşende de CommonInterFace unitinin bulunması
şimdi
İkisinde aynı isimde unitin (ki bu tek bir dosya ve her unite uses kısmında referans verilmiş) bulunmasından dolayı hatayı verdiğini biliyoruz.
1. her pakette aynı isimli unit'e referans verirken (atıyorum : CommonInterFace as CariCommon) şeklinde bir isim değişikliği yapabilir miyiz. Yapsak bile bu çözüm olur mu.
2. Bu olmadı BPL içindeki forma erişme (Yarısı çözüldü

3. Ya da bu uniti çakışma yaşamadan sorunsuz şekilde nasıl kullanabilceğimi söyleyebilir misiniz.
4. Başka tekliflere de açığım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.