Veritabanında Arama

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
mr_mad
Üye

Veritabanında Arama

Mesaj gönderen mr_mad »

herkese mrb

isyanım var sayın üyeler ve yöneticiler ben bu yazıyı başka bi forumda yazdım ama bana verdikleri cevap 10 konunuz olmadığı için cevap vermiyoruz felan filan forum işlerinin bu kadar ilerlediğini bilmiyodum gerçekten sonuçta insanlara yardım etmek için forumlar açılıyor ve bu cevap beni çok şaşıttı bidde utanmadan konuyu kitliyorlar bu kadar çirkef insanlara diyecek sözüm yok forumun kim olduğunu burda söylemiyim öğrenmek isteyen olursa msnimi eklesin rohat56@hotmail.com

şimdi soruma gelelim

ben mdb ye bağlandım sorunum yok ama arama yapmak istiyorum

formda 1 tane ADOtable 1 tane Data source 1tanede Dbgrid var veritabanında arama yapmak istiyorum biraz bilgi verirseniz sevnirim

bi problemim daha var

mesele veritabanında bir satırda bi sayı verdik

combo boxtada 1 i seçtiğimde veritabanında 1 oolanlar bana görünsün

tam anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır şimdiden teşekkürler ii günler
Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye

Re: Veritabanında Arama

Mesaj gönderen CiTiZEN »

öncelikle hoşgeldin..bu forumda şu kadar mesaj yazarsan yardım ederiz gibi şeyler ben hiç duymadım bugüne kadar bu forumda istenmeyen durumlardan birisi arama yapmadan konu başlığı açmak
aşağıdaki linkte table araması için gerekli bilgiyi bulacaksınız

viewtopic.php?f=2&t=24053&p=136532&hili ... ma#p136532

2. sorunuza gelince dblookupcombo ile halledebilirsiniz bağlatı şekli yine forumda olacaktı sorun çıkarsa burdan iletirsiniz.

Kolay Gelsin
UWESIS CORPORATION
mr_mad
Üye

Mesaj gönderen mr_mad »

yanlış anladınız heralde bu forumda deil başka bi forumda böyle bişey oldu isterseniz linki gönderim
Kullanıcı avatarı
CiTiZEN
Üye

Mesaj gönderen CiTiZEN »

mr_mad yazdı:yanlış anladınız heralde bu forumda deil başka bi forumda böyle bişey oldu isterseniz linki gönderim
karşılıklı yanlış anlaşıldık sanırım ben o forumlarda olabilir ama bu forumda öyle bi sistem yok rahat olun açısından söylemiştim
UWESIS CORPORATION